Η Αττική σε ετοιμότητα για τον Ιανό

Τα πρώτα φαινόμενα της κακοκαιρίας έχουν ήδη αρχίσει να εκδηλώνονται στη Ζάκυνθο και σταδιακά θα επεκταθούν στο Ιόνιο και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Θα κινηθεί ενισχυόμενος προς το Κεντρικό Ιόνιο και τη ΒΔ Πελοπόννησο όπου θα βρεθεί τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 18/09, ωστόσο η τροχιά που θα ακολουθήσει στη συνέχεια παραμένει αβέβαιη, με πιθανότερο σενάριο να στραφεί νότια.

Στην Αττική θα φτάσει την Παρασκευή με τους δήμους να βρίσκονται από τώρα σε ετοιμότητα. Προχώρησαν ήδη στον καθαρισμό φρεατίων, ιδιαίτερα σε σημεία όπου παρατηρείται υψηλή συγκέντρωση ομβρίων υδάτων. Σε ετοιμότητα τέθηκαν και τα Κέντρα Υγείας των δήμων.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ και πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε: «Από ό,τι δείχνουν οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα έχουν μεγάλη ένταση τις επόμενες ώρες. Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των φαινομένων, εκτός εάν υπάρχει απόλυτη ανάγκη και πάντα ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμοδίων Αρχών».

https://kidshub.gr/%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%80%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%86%ce%b1%ce%b9%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf-%ce%ad%ce%bd/

 

Διαβάστε ακόμη

Instagram: Καταργούνται τα φίλτρα ομορφιάς
Απουσίες μαθητών λόγων γρίπης
Ευγενία Δημητροπούλου: “Η κόρη μου μού έχει πει “δεν θέλω να έχω άλλη μαμά”
Πατέρας άφησε την κόρη του στο θέατρο για να πιει μπύρες
Παιδιά εως 12 ετών: Καθημερινή χρήση social media και διαδικτυακά παιχνίδια
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ

Δείτε ακόμη

Ο Καρυοθραύστης στην Εθνική Πινακοθήκη
ΠΗΤΕΡ ΠΑΝτα παιδί στο θέατρο Κνωσός
“Δημοκρατία Μίλα μου για σένα” στην Εθνική Πινακοθήκη
Χριστούγεννα στο Αρχαιολογικό Μουσείο
Αφήγηση Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών στο Β&Ε Γουλανδρή
Kumon Ηλιούπολης: To success story της 7χρονης Ιωάννας
Share This Post