"Φύγαμε" η νέα ταινία της Disney και Pixar


 • Μέσα σε 25 χρόνια κινηματογραφικής παρουσίας, οι ταινίες της Pixar έχουν καταφέρει (μερικές ίσως περισσότερο από άλλες) κάτι το μοναδικό. Να απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, να μιλούν στις καρδιές μικρών και μεγάλων και να σκορπίζουν λίγη μαγεία στην καθημερινότητά μας – μαρτυρώντας έτσι τη διαχρονική αξία μίας εταιρίας, που με κάθε της ταινία, θέτει την μπάρα ακόμα πιο ψηλά, εδραιώνοντάς την ως ένα από τα καλύτερα animation στούντιο του κόσμου.

  Τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, το «Φύγαμε», η νέα ταινία της Disney και Pixar συστήνει στο κοινό δυο αδέλφια-ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω.

  Eίναι μια ευχάριστη, αγορίστικη περιπέτεια που στήνεται σβέλτα και περίτεχνα, βασίζεται στο οικογενειακό μοτίβο και τις σχέσεις των αγοριών με τον πατέρα (ο σκηνοθέτης Νταν Σκάνλον είχε χάσει τον δικό του πατέρα όταν ήταν ενός, και δεν έχει καμία ανάμνηση από εκείνον) και λυτρώνεται από μερικές ιδιοφυείς σκηνές: ο πατέρας των δυο αδελφών εμφανίζεται μισός από σφάλμα εκτέλεσης στο ξόρκι.

  Παίζεται από τις 4/6 στους εξής θερινούς κινηματογράφους: Αττικόν Αλσος, Ρία και Αριάν στη Βάρκιζα και Γλυφάδα, Δημ. κιν. Ονειρο Ρέντη, Σινέ Πέραμα,  Σινέ Γαλάτσι, Σινέ Παλλήνη, Σινέ Αργυρούπολη, Cool Τύμβος και Σίσσι σε Ν. Μάκρη -Μαραθώνα, Κήπος, Μαρία Ελενα Οναρ και Alex στο Πάρτο Ράφτη.

   



 • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub