Φωτεινή Αθερίδου: “Γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό”

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε στις 15 Μαίου, η Φωτεινή Αθερίδου, κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, και σήμερα με μια ανάρτησή της στο Instagram, ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο, επισημαίνοντας πως γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ενώ η πρώτη της γέννα είχε γίνει με καισαρική, τονίζοντας πως όσες γυναίκες θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δεν τα κατάφεραν την πρώτη φορά, να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση της γράφει:

“15/5/2023 μια μερα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει ! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της ! Ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή το Βασίλη Βεργέτη , αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο με τη σιγουριά του και την εμπειρία του έκανε το όνειρο μου πραγματικότητα ! Ευχαριστώ και τη μαία μου Νόπη Κυριακιδου για τη στήριξη της όλες αυτές τις ώρες ! Δε θα καταφέρναμε τίποτα χωρίς εκείνη !

Ευχαριστώ θερμά το μαιευτήριο @mitera.gr για την υπέροχη φιλοξενία του , για το φανταστικό προσωπικό του , την ηρεμία και την ασφάλεια που με έκανε να αισθανθώ !

Με σωστή ενημέρωση και τους κατάλληλους ανθρώπους όλοι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δε φανταζόμασταν! #vbac #doit #happy @mitera.gr @vvergetis”

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμη

Harvard: Πώς η υπεργονεϊκότητα σαμποτάρει τα παιδιά
«Όχι αδελφάκια, όχι τακούνια»: Η viral πρόσκληση για παιδικό πάρτι
Με βροχές και καταιγίδες η 28η Οκτωβρίου
Kαιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
Επίσκεψη κοινού σε πολεμικά πλοία στον Πειραιά
Γιατί τα παιδιά ξεσπούν συναισθηματικά μπροστά στις μητέρες τους

Δείτε ακόμη

Athens Halloween Festival 2026
Μπλιαχ: Ένα αηδιαστικά επιστημονικό Halloween
ΜΥΣΤΗΡΙΟ 2050! – Διαγαλαξιακά ταξίδια στον χρόνο
“Ταξίδι στη Σελήνη” στο Αστεροσκοπείο
Εργαστήριο για παιδιά: Μικροί αγρότες
“Ο μικρός πρίγκιπας” από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Share This Post