Εμβολιασμοί: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα παιδιά 12-15 ετών

Άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό κατά της covid-19 των παιδιών άνω των 12 ετών.

Το ραντεβού για τον εμβολιασμό των παιδιών (12-15 ετών) γίνεται από την πλατφόρμα emvolio.gov.gr με κωδικούς Taxisnet και το ραντεβού μπορεί να το κλείσει οποιοσδήποτε από τους γονείς ανήκει στην ίδια οικογενειακή μερίδα με το παιδί.

Επίσης, το ραντεβού του παιδιού μπορεί να κλειστεί στα ΚΕΠ ή στα φαρμακεία, προσκομίζοντας ο γονέας τα ταυτοποιητικά στοιχεία τα δικά του και του παιδιού. Τα παιδιά πρέπει να προσέρχονται για εμβολιασμό στα εμβολιαστικά κέντρα συνοδευόμενα από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους.

Η νόσος στα παιδιά διαδράμει ήπια ή και ασυμπτωματικά, ωστόσο υπάρχουν πλέον και νοσηλείες παιδιών με κορονοϊό. Επίσης, σε κάποια παιδιά εμφανίζεται εβδομάδες μετά τη νόσησή τους, το σπάνιο πολυοργανικό φλεγμονώδες σύνδρομο.

Διαβάστε ακόμη

“Τερατο-Μία” στους κινηματογράφους
Harvard: Πώς η υπεργονεϊκότητα σαμποτάρει τα παιδιά
«Όχι αδελφάκια, όχι τακούνια»: Η viral πρόσκληση για παιδικό πάρτι
Με βροχές και καταιγίδες η 28η Οκτωβρίου
Kαιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας
Επίσκεψη κοινού σε πολεμικά πλοία στον Πειραιά

Δείτε ακόμη

Athens Halloween Festival 2026
Μπλιαχ: Ένα αηδιαστικά επιστημονικό Halloween
ΜΥΣΤΗΡΙΟ 2050! – Διαγαλαξιακά ταξίδια στον χρόνο
“Ταξίδι στη Σελήνη” στο Αστεροσκοπείο
Εργαστήριο για παιδιά: Μικροί αγρότες
“Ο μικρός πρίγκιπας” από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Share This Post