Άντρας γέμισε παιδική χαρά με γράσο διότι δεν ήθελε φασαρία

Αντιμέτωποι με μια απίστευτη εικόνα βρέθηκαν οι γονείς στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα στις Μεσαμπελιές όταν είδαν σε καινούργια παιδική χαρά της γειτονιάς τους κάποια παιχνίδια να είναι γεμάτα με γράσο, ενώ είχαν υποστεί και αρκετές φθορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 54χρονος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (28/08) γιατί προκάλεσε μεγάλες φθορές σε παιδική χαρά του Δήμου, ενώ δεν δίστασε να γεμίσει με γράσο και κάποια από τα παιχνίδια με αποτέλεσμα να μη μπορούν τα παιδιά να τα χρησιμοποιήσουν.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ, ο 54χρονος άντρας, μηχανικός στο επάγγελμα, φέρεται να δήλωσε, ότι προχώρησε σε αυτήν την πράξη, γιατί φοβόταν ότι η λειτουργία της παιδικής χαράς θα προκαλούσε μεγάλη φασαρία στην περιοχή.

Τώρα ο 54χρονος είναι αντιμέτωπος τόσο με τη δικαιοσύνη όσο και με το κόστος των σπασμένων παιχνιδιών, που θα κληθεί να πληρώσει από την τσέπη του.

Ο δήμος Ηρακλείου αναφέρει:

«Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου ενημερώθηκε από την αστυνομία, ότι κάτοικος της περιοχής τοποθέτησε γράσο σε όλα τα παιχνίδια και τις κούνιες με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η χρήση τους από τα παιδιά.

Συνεργείο του Δήμου, σε συνεργασία με τον εργολάβο που κατασκεύασε την παιδική χαρά, θα προχωρήσει με προσοχή στον καθαρισμό της, με στόχο να μην υποστεί ζημιές το πιστοποιημένο δάπεδο που έχει τοποθετηθεί για την προστασία των παιδιών από τραυματισμούς. Για τη φθορά στα χωροδικτυώματα, ο ανάδοχος θα προβεί στην προμήθεια και στην αντικατάστασή τους».

παιδικη χαρα

Διαβάστε ακόμη

Τσακάλι επιτέθηκε σε 4χρονη σε αυλή ταβέρνας
Βρεφονηπιακοί σταθμοί ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες
Ιός Δυτικού Νείλου: Ποιοι δήμοι χαρακτηρίζονται υψηλού κινδύνου
Οι λόγοι που τα παιδιά καθυστερούν να πάνε για ύπνο
Γυναίκα γέννησε μέσα σε ταξί πηγαίνοντας στο μαιευτήριο
Πανσέληνος Αυγούστου: Ελεύθερη είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία

Δείτε ακόμη

Full Moon Sleepover στο Πάρκο Νιάρχος
Η «μωβ» παιδική χαρά
Η “Οδύσσεια” του Ηλία Καρελλά ζωντανεύει στο Θέατρο Κάππα
Αστρορομποτική στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
«Πολυάννα, το παιχνίδι της χαράς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Share This Post