Ανακοίνωση κρουσμάτων στις 12 Ιουνίου

H ανακοίνωση του ΕΟΔΥ αναφέρει :

“Σήμερα ανακοινώνουμε 20 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3108, εκ των οποίων το 55.0% άνδρες αφορά άνδρες.

694 (22.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1768 (56.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

14 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 75 ετών. 6 (42.9%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 78.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 116 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος, ενώ έχουμε 183 θανάτους συνολικά στη χώρα. 56 (30.6%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω”.

Διαβάστε ακόμη

Ορφανοτροφείο φιλοξενεί τα αδέλφια που κακοποιούνταν από την μητέρα τους
Μωρό εντοπίστηκε μόνο του σε μπαλκόνι να κλαίει
Καιρός: “Ψυχρή λίμνη” φέρνει ανατροπές
ΟΠΕΚΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την δωρεάν διανομή βιβλίων
Πάρος: Σε ψυχιατρική κλινική η μητέρα του νεκρού βρέφους
Άρτα: Εγκεφαλικά νεκρά τα δύο παιδιά

Δείτε ακόμη

Escape Room στο Ίδρυμα Αικ. Λασκαρίδη
“Μότσαρτ ο μαγικός αυλός” από την Κ. Ρουγγέρη στο Θέατρο Λυκαβηττού
Το διαγενεακό εργαστήριο επιστρέφει στην Εθνική Λυρική Σκηνή
“Θεατές επί σκηνής” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
“Αισωπομαχίες” στο Modus Vivendi
“Ο Ραφτάκος των λέξεων” στο Modus Vivendi
Share This Post