Ανακοίνωση κρουσμάτων στις 11 Σεπτεμβρίου

Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

“Σήμερα ανακοινώνουμε 287 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 43 συνδέονται με γνωστές συρροές και 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 12734, εκ των οποίων το 55.4% άνδρες.

2340 (18.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 5601 (44.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

52 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 ετών. 11 (21.2%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.5%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 169 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 3 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 300 θανάτους συνολικά στη χώρα. 111 (37.0%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.3% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω”.

 

https://kidshub.gr/200-000-%cf%84%ce%b5%cf%83%cf%84-%cf%84%ce%b1%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b5%ce%be%ce%ad%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%cf%8c%ce%bd%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%cf%81/

 

Διαβάστε ακόμη

Ο 10χρονος Max Alexander “κατακτά” την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού
“Η Μικρή Αμελί” στους κινηματογράφους
Απόπειρα εξαπάτησης πολιτών με SMS για τροχονομικές παραβάσεις
“Ο Μυστικός Πράκτορας Μπέρνι: Αποστολή στον Άρη” στους κινηματογράφους
Μετρό: Κλείνει εκτάκτως ο σταθμός Σύνταγμα
Παιδιά Δημοτικού εξανάγκασαν συμμαθητή τους να πιει νερό από τουαλέτα

Δείτε ακόμη

Δράσεις για παιδιά στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
Η φροντίδα του θεατρικού κουστουμιού στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
“Όταν τα λουλούδια ταξιδεύουν…” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
“Όταν τα κοχύλια ονειρεύονται… με τον Max Ernst!” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Athens Bike Festival: H μεγάλη γιορτή ποδηλάτου επιστρέφει
Η παιδική χαρά στο Πεδίο του Αρεως
Share This Post