
Την τελευταία του πνοή άφησε ένα κοριτσάκι τριών ετών στη Θεσσαλονίκη, το οποίο νοσηλευόταν στο “Ιπποκράτειο” νοσοκομείο.
Η περιπέτεια που κατέληξε σε τραγωδία για το τρίχρονο κοριτσάκι ξεκίνησε τη Μεγάλη Τρίτη, όταν εισήχθη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με πρήξιμο στον αστράγαλο.
Μετά από λίγες ημέρες νοσηλείας η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, με τους γιατρούς του νοσοκομείου να εξετάζουν ακόμη και την πιθανότητα της νόσου «Kawasaki».
Μετά τη βιοψία που πραγματοποιήθηκε, αποκλείστηκε τόσο το ενδεχόμενο οξείας συστηματικής αγγειίτιδας, όσο και εκείνο του long covid, καθώς εντοπίστηκαν αντισώματα στον οργανισμό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr οι γιατροί δεν κατέληξαν σε διάγνωση, γεγονός που εγείρει ερωτήματα ως προς τα αίτια που επέφεραν τον θάνατο. Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι υπέστη και εγκεφαλικό οίδημα. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να λύσει το “μυστήριο” με τον θάνατο του μικρού κοριτσιού.
Οι γονείς του αδικοχαμένου παιδιού κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας.












