Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλείται ως ύποπτη και για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

Κλήση για ανωμοτί κατάθεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιοποίνων πράξεων, έστειλαν οι δύο εισαγγελείς πρωτοδικών κ.κ. Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου.

Οι δύο εισαγγελείς πρωτοδικών είχαν δώσει την παραγγελία στην Ασφάλεια για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τα αίτια θανάτου των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, της τρίχρονης Μαλένας και της μόλις έξι μηνών Ίριδας, αφού μελέτησαν το φάκελο της προανακριτικής δικογραφίας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μητέρα των παιδιών είναι η βασική ύποπτη.

Πλέον οι αρμόδιοι αξιωματικοί, αναμένεται άμεσα να μεταβούν στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται η 33χρονη προκειμένου να την ενημερώσουν και να της δώσουν προθεσμία, για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πηγές ο φάκελος της δικογραφίας εκτός από την ιατροδικαστική έκθεση, που διαπιστώνει ως αιτία θανάτου των παιδιών την ασφυξία, περιλαμβάνει και πάνω από πενήντα καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτών, τραυματιοφορέων και προσώπων από το συγγενικό περιβάλλον της Πισπιρίγκου.

Διαβάστε ακόμη

ΕΦΕΤ: Νέα ανακοίνωση για την ανάκληση της φέτας
Είναι τοξική η πικροδάφνη στα σχολεία;
Βρέφος πέθανε μετά από αντιισταμινικό που του έδωσαν για να ηρεμήσει
Βουλιαγμένη: Τι καταγγέλλει η μητέρα για την αρπαγή του ανηλίκου
“Η Έλι και η Παρέα των Φαντασμάτων” στους κινηματογράφους
Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2026: Η άνοιξη ανθίζει στο Άλσος

Δείτε ακόμη

Doukas Summer Camp 2026
Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
“Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος” στην ΕΒΕ
“Το σπίτι με τα παράθυρα” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Μια ξεχωριστή διαδικτυακή αστρονομική εμπειρία
“Η Επανάσταση των Χρωμάτων” στην Εθνική Πινακοθήκη
Share This Post