Πάτρα: O 6χρονος Φώτης άνοιξε τα μάτια του στη ΜΕΘ Παίδων

Χθες στις 6.15 το απόγευμα ολοκληρώθηκε ο μαραθώνιος της αποσωλήνωσης του 6χρονου Φωτη. Το απόγευμα το παιδάκι άνοιξε τα μάτια του και άρχισε να κινεί τα χέρι και τα πόδια του. Αναπνέει πλέον μόνος του και όλες οι λειτουργίες φαίνεται να λειτουργούν κανονικά.

Η μαραθωνια διαδικασία αποσωλήνωσης του παιδιού μετά από ένα τετραήμερο βαθειάς καταστολής, ξεκίνησε στις 7 το πρωί της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε στις 6.15 το απόγευμα όταν το παιδί ξύπνησε.Το μικρό αγόρι δεν μίλησε λόγω της βαθειάς καταστολής στην οποία ήταν επί 4 μέρες.

Μόλις ο Φώτης ξύπνησε ο Διευθυντής της μονάδας εντατικής θεραπείας Ανδρέας Ηλιάδης κάλεσε τους γονείς του παιδιού να τον δουν, ενώ του έδειξε και τις ζωγραφιές που είχαν ετοιμάσει οι συμμαθητές του. Ο μικρός βούρκωσε όταν είδε τι είχαν ετοιμάσει οι φίλοι του.

Ο 6χρονος θα παραμείνει στη ΜΕΘ παίδων μέχρι να αναρρώσει πλήρως από τα τραύματά του στο κεφάλι και άπαντες πλέον εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι το παιδάκι σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι και το σχολείο του.

https://kidshub.gr/news/%cf%80%ce%b7%ce%b3%ce%ae-%ce%b4%ce%b5%ce%b2%ce%b5%cf%84%ce%b6%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%b5%ce%be%ce%bf%cf%85%ce%b1%ce%bb%ce%b9/

 

Διαβάστε ακόμη

Δωρεάν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στην Κηφισιά
Ανάβυσσος: 4χρονο αγόρι στη ΜΕΘ μετά από περιστατικό σε πισίνα ξενοδοχείου
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε αλλάζει σε χειμερινή
Βρεφονηπιακός σταθμός: Απορρυπαντικό αντί για ξύδι σε φαγητό
Σχολεία 2026: Τι αλλάζει τη νέα σχολική χρονιά
Green Weekend 2026 στο ΚΠΙΣΝ

Δείτε ακόμη

What if festival
Cycladic Kids Festival 2026
Εθνική Πινακοθήκη για παιδιά
Κυριακές στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
Κυνήγι Θησαυρού στον Κήπο του Μεγάρου
Θεατρική παράσταση για παιδιά στο Αστεροσκοπείο Αθηνών
Share This Post