Μητέρα γέννησε δίδυμα που συνέλαβε με μια εβδομάδα διαφορά


 • Η 31χρονη Κάρα είχε ήδη τρεις αποβολές όταν έμεινε έγκυος την περασμένη άνοιξη. Στην πρώτη της επίσκεψη στο γιατρό, δεν μπόρεσε να εντοπίσει καρδιακό παλμό.

  «Ήταν ακόμα νωρίς. Ήξερα ότι δεν έπρεπε να χάσω την ελπίδα μου. Δεν είναι ασυνήθιστο να μην ακούς καρδιακό παλμό στις πέντε εβδομάδες», εξήγησε.

  Πέρασαν δύο εβδομάδες μέχρι το επόμενο ραντεβού της Κάρα και του συζύγου της, Μπλέικ.

  «Είχα τρομοκρατηθεί. Η αρτηριακή μου πίεση πρέπει να ήταν πολύ υψηλή. Θυμάμαι ότι καθόμουν στο γραφείο του γιατρού τρέμοντας», λέει.

  Ωστόσο, πολύ σύντομα ο φόβος έγινε ενθουσιασμός, όταν βρέθηκε μπροστά στην μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της. O γιατρός εντόπισε υγιή καρδιακό παλμό για ένα μωρό, μαζί με ένα δεύτερο μωρό που δεν υπήρχε προηγουμένως.

  «Όλοι στο δωμάτιο ήταν σοκαρισμένοι», θυμάται.

   

  Η σπάνια περίπτωση, γνωστή ως «superfetation», συμβαίνει όταν ένα ωάριο απελευθερώνεται από την ωοθήκη μιας γυναίκας, όταν μπορεί να είναι ήδη έγκυος, και εμφυτεύεται μαζί με το πρώτο έμβρυο στη μήτρα λίγο αργότερα.

  Όπως εξηγεί η Κάρα, ο γυναικολόγος της υποψιάζεται ότι συνέλαβε τα μωρά με διαφορά μιας εβδομάδας.

  Σπάνια περίπτωση: Μητέρα γέννησε δίδυμα που συνέλαβε με μια εβδομάδα διαφορά

  Στις 25 Οκτωβρίου 2021, το ζευγάρι, που έχει επίσης τον 3χρονο Γουάιτ, καλωσόρισε τα αγόρια Κόλσον και Κέιντεν. Ο «μεγαλύτερος» δίδυμος Κόλσον ζύγιζε περίπου 2.800 γραμμάρια και Κέιντεν περίπου δυο κιλά.

  Η 31χρονη μητέρα δημοσιεύει συχνά βίντεο με τα δίδυμα και τον τρίχρονο γιο της, στη σελίδα της @mommawinhold στο TikTok, όπου μοιράστηκε την ιδιαίτερη ιστορία της.

  @mommawinhold  Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub