Διαδικτυακά Party από το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας

Ένα διαφορετικό πάρτι με άρωμα αρχαίας ελληνικής τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένο σύμφωνα με τις οδηγίες κοινωνικής αποστασιοποίησης από το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό του Μουσείου Κοτσανά για να προσφέρει γνώσεις, χαρά και ψυχαγωγία στους  μικρούς του «εφευρέτες» και τους καλεσμένους τους.

Απολαύστε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα γεμάτο επιστήμη & μυστήριο και γνωρίστε από κοντά σπουδαίους εφευρέτες της αρχαιότητας όπως ο Ήρωνας, ο Φίλωνας, ο Αρχιμήδης, ο Κτησίβιος, ο Πυθαγόρας και ο Ίππαρχος αλλά  και τις σημαντικότερες ανακαλύψεις του μεγαλοφυούς Νίκολα Τέσλα!

Τα παιδιά από 5 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε ψυχαγωγικά εκπαιδευτικά εργαστήρια της αρεσκείας τους, να παρακολουθήσουν ένα διαδραστικό μονοπάτι στις μόνιμες ή τις περιοδικές εκθέσεις του Μουσείου αλλά και να παίξουν και να διασκεδάσουν με τη ψυχή τους ανακαλύπτοντας τα μικρά αλλά και τα μεγάλα μυστικά των Αρχαίων Ελλήνων που ζωντανεύουν σε τρεις διαστάσεις μπροστά στις οθόνες τους!

Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα  εορταστικά εργαστήρια:

  • «Αρχαία ελληνικά παιχνίδια στρατηγικής»
  • «Υπολογιστικές µηχανές της Αρχαιότητας»
  • «Αήρ και ύδωρ»

ή να πραγματοποιήσουν μία live streaming διαδικτυακή ξενάγηση στις εκθέσεις:

  • «Αρχαία Ελλάδα – οι Απαρχές των Τεχνολογιών»
  • «Αρχαία Ελληνικά Μουσικά Όργανα και Παιχνίδια»
  • «Νίκολα Τέσλα – Ο άνθρωπος από το μέλλον»

Η διάρκεια κάθε προγράμματος είναι από 90 έως 120 λεπτά. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 25 παιδιά. Κόστος ανά συμμετέχοντα: 8 ευρώ.

Πληροφορίες και κρατήσεις καθημερινά 09.00 – 17.00 στα τηλέφωνα: 211 411 0044 & 690 72 92 002.

 

Διαβάστε ακόμη

Η μεγάλη παρεξήγηση του Gentle Parenting
Νέα έκτακτη πληρωμή του Επιδόματος Παιδιού 2026
Ευθανασία σε παιδί δύο ετών στην Ολλανδία
Titanic: An Immersive Voyage
“Σον το Πρόβατο και το Τέρας της Φάρμας” στους κινηματογράφους
Καιρός: Έρχεται νέα επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες

Δείτε ακόμη

Η ΠΙΝΕΛΟΠΗ από την Παιδική σκηνή του “Από Μηχανής” θεάτρου
«Ένα ταξίδι που μας φέρνει κοντά»: Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ
Ποιος είναι ο Μάγος του Οζ;
«Όλιβερ Τουίστ» στο Θέατρο Κ. Βασιλάκου
“Τι ωραία θέα” στο Ιδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
What if festival
Share This Post