“Ας είναι ο γιος μου ο τελευταίος νεκρός”, λέει ο πατέρας του Άλκη

«Ας είναι ο γιος μου το τελευταίο θύμα. Ας σταματήσει η βία. Κανένα άλλο παιδί νεκρό, κανένας άλλος φίλαθλος νεκρός. Φτάνει πια». Είναι τα λόγια του πατέρα του Άλκη Καμπανού που λέει σε συγγενείς και φίλους που επισκέπτονται το σπίτι της οικογένειας στη Βέροια για να τους συμπαρασταθούν.

Το μόνο που ζητούν οι γονείς του Αλκη  είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη να συλληφθούν όλοι οι υπαίτιοι της δολοφονίας του παιδιού τους και να μην θρηνήσει καμία μάνα και κανένας πατέρας το παιδί τους εξαιτίας της οπαδικής βίας.

«Και ο πατέρας και η μητέρα του Άλκη μας δεν θέλουν άλλη βία. Δεν θέλουν τα παιδιά να τρομοκρατούνται από χούλιγκαν. Να σταματήσει η βία και να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης οι υπαίτιοι του φονικού» λένε συγγενείς της οικογένειας Καμπανού στο protothema.gr.

Η οικογένεια ενημερώθηκε και για τον φιλικό αγώνα που ετοιμάζεται να γίνει μεταξύ ΑΡΗ και ΠΑΟΚ και επικροτεί όλες τις ενέργειες που θα αποτρέψουν από εδώ και στο εξής κάθε μορφής οπαδική βία.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε ακόμη

Βρεφονηπιακοί σταθμοί ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες
Ιός Δυτικού Νείλου: Ποιοι δήμοι χαρακτηρίζονται υψηλού κινδύνου
Οι λόγοι που τα παιδιά καθυστερούν να πάνε για ύπνο
Γυναίκα γέννησε μέσα σε ταξί πηγαίνοντας στο μαιευτήριο
Πανσέληνος Αυγούστου: Ελεύθερη είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία
Λεμφικό περπάτημα στην άμμο

Δείτε ακόμη

Full Moon Sleepover στο Πάρκο Νιάρχος
Η «μωβ» παιδική χαρά
Η “Οδύσσεια” του Ηλία Καρελλά ζωντανεύει στο Θέατρο Κάππα
Αστρορομποτική στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
«Πολυάννα, το παιχνίδι της χαράς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Share This Post