“Ας είναι ο γιος μου ο τελευταίος νεκρός”, λέει ο πατέρας του Άλκη

«Ας είναι ο γιος μου το τελευταίο θύμα. Ας σταματήσει η βία. Κανένα άλλο παιδί νεκρό, κανένας άλλος φίλαθλος νεκρός. Φτάνει πια». Είναι τα λόγια του πατέρα του Άλκη Καμπανού που λέει σε συγγενείς και φίλους που επισκέπτονται το σπίτι της οικογένειας στη Βέροια για να τους συμπαρασταθούν.

Το μόνο που ζητούν οι γονείς του Αλκη  είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη να συλληφθούν όλοι οι υπαίτιοι της δολοφονίας του παιδιού τους και να μην θρηνήσει καμία μάνα και κανένας πατέρας το παιδί τους εξαιτίας της οπαδικής βίας.

«Και ο πατέρας και η μητέρα του Άλκη μας δεν θέλουν άλλη βία. Δεν θέλουν τα παιδιά να τρομοκρατούνται από χούλιγκαν. Να σταματήσει η βία και να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης οι υπαίτιοι του φονικού» λένε συγγενείς της οικογένειας Καμπανού στο protothema.gr.

Η οικογένεια ενημερώθηκε και για τον φιλικό αγώνα που ετοιμάζεται να γίνει μεταξύ ΑΡΗ και ΠΑΟΚ και επικροτεί όλες τις ενέργειες που θα αποτρέψουν από εδώ και στο εξής κάθε μορφής οπαδική βία.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε ακόμη

Δωρεάν Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στην Κηφισιά
Ανάβυσσος: 4χρονο αγόρι στη ΜΕΘ μετά από περιστατικό σε πισίνα ξενοδοχείου
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε αλλάζει σε χειμερινή
Βρεφονηπιακός σταθμός: Απορρυπαντικό αντί για ξύδι σε φαγητό
Σχολεία 2026: Τι αλλάζει τη νέα σχολική χρονιά
Green Weekend 2026 στο ΚΠΙΣΝ

Δείτε ακόμη

What if festival
Cycladic Kids Festival 2026
Εθνική Πινακοθήκη για παιδιά
Κυριακές στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
Κυνήγι Θησαυρού στον Κήπο του Μεγάρου
Θεατρική παράσταση για παιδιά στο Αστεροσκοπείο Αθηνών
Share This Post