
Ένα υγιέστατο μωράκι, το τρίτο της οικογένειας, γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Θήβας, μια 22χρονη μητέρα, στο δρόμο προς το νοσοκομείο, καθώς το αγοράκι ήταν ανυπόμονο να έρθει στο κόσμο.
Σύμφωνα με το permissos.gr, η 22χρονη μητέρα είχε ενοχλήσεις και το πρωί της Κυριακής επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της Θήβας, απ’ όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο της Χαλκίδα.
Δείτε την ανάρτηση του πληρώματος του ΕΚΑΒ:
«Το μωράκι ήταν ανυπομονο και γεννήθηκε καθ οδόν προς το νοσοκομείο μέσα στο ασθενοφόρο.. μέσα στη δυσκολία της εργασιακής μας καθημερινότητας και μια αχτίδα φωτός καλωσορίζοντας μια νέα ζωή στην γέφυρα της Χαλκίδας..(όπου και σταματήσαμε το ασθενοφόρο για να πραγματοποιηθεί η γεννα βάση πρωτοκόλλου)….Μητέρα και βρέφος χαίρουν άκρας υγείας! Να μας ζήσει… και φυσικά συγχαρητήρια στην υπέροχη ομάδα Χριστίνα + Βαγγέλη + Σοφία»











