Προνόμια

  1. Home
  2. Προνόμια
Filter

Στο KidsHub μπορείτε να γραφτείτε με 2 τρόπους: είτε σαν Blue KidsHub μέλος είτε σαν Gold KidsHub μέλος. Δείτε αναλυτικά τι κερδίζετε στην κάθε περίπτωση. Αν επιλέξετε να γραφτείτε σαν Gold KidsHub μέλος, εξασφαλίζουμε αποκλειστικά για εσάς μοναδικά προνόμια κάθε μήνα. Εκπτωτικά κουπόνια, δωρεάν προσκλήσεις, μόνιμες εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις… είναι κάποιες από τις εκπλήξεις που σας περιμένουν κάθε μήνα. Μην τις χάσετε!

Δωρεάν πρόσκληση για 1 παιδί αξίας 10 ευρώ

Η παράσταση “Ταξίδι στο κέντρο της γης” παίζεται κάθε Κυριακή στις 15:30, μέχρι τις 25/02, στην Παιδική Σκηνή του Πολυχώρου Πολιτισμού Αθηναΐς. Ένα μαγικό ταξίδι περιπέτειας πλούσιο σε εικόνες, συναισθήματα, περιπέτεια, γνώση, φαντασία, μουσική και τραγούδια.

Δωρεάν πρόσκληση για 1 παιδί αξίας 12 ευρώ

Πρόσκληση για 1 παιδί για την παράσταση ¨Το χρυσό αρισμαρί” που παίζεται κάθε Κυριακή στις 11:00 και στις 14:30, μέχρι την 01/04, στο Θέατρο ΗΒΗ. Ένα έργο για την ανιδιοτελή αγάπη, τη χωρίς ανταλλάγματα προσφορά και τη φιλία. Ένα ταξίδι από το «Εγώ» στο «Εμείς»

Δωρεάν πρόσκληση για 1 παιδί αξίας 8 ευρώ

«Μία πόλη μα ποια πόλη ΙΙ», μία διαδραστική παιδική παράσταση που μας έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την Γαλλία. Παίζεται κάθε Κυριακή στις 12:00 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς.

 

Δωρεάν πρόσκληση για 1 παιδί αξίας 8 ευρώ

Δωρεάν πρόσκληση για την Κυριακή 21/01/2018 στις 12:00 το μεσημέρι. Το Θέατρο της Ημέρας παρουσιάζει την παράσταση «Το όνειρο και το θαύμα» της Κάκιας Ιγερινού. Ένα έργο εμπνευσμένο  από την μουσική και τα τραγούδια του μοναδικού Μίκη Θεοδωράκη για…μικρούς και μεγάλους θεατές.

0.00