Υπουργείο Πολιτισμού: Δωρεάν είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία για τους εκπαιδευτικούς


 • Δωρεάν θα εισέρχονται σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία οι εκπαιδευτικοί όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού.

  ΗΚοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Πολιτισμού και Οικονομικών αναφέρει ότι η δωρεάν είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και ιστορικά μνημεία αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς, τόσο τους εν ενεργεία όσο και τους συνταξιούχους.

  Όσο αφορά στους αναπληρωτές και τους ωρομίσθιους καθηγητές, η δωρεάν είσοδος θα τους επιτρέπεται εφόσον ασκούν το εκπαιδευτικό τους λειτούργημα.

   

  Η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

  Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνει ότι οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί λειτουργοί της Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής αντιτίμου επίσκεψης σε αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικούς τόπους, μνημεία και μουσεία της χώρας, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη.

  Στην περίπτωση των αναπληρωτών και των ωρομισθίων καθηγητών, η ανανέωση του Δελτίου Ελεύθερης Εισόδου είναι δυνατή εφόσον ασκούν το εκπαιδευτικό λειτούργημα.


  Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub