"Μπελ: Ο Δράκος και η Πριγκίπισσα" στους κινηματογράφους


 • Μια ταινία που μεταφέρει μία από τις πιο γνωστές ιστορίες, την Πεντάμορφη και το Τέρας, στην εποχή της κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από υπέροχα τραγούδια και μια συναισθηματική ιστορία.

  O βραβευμένος σκηνοθέτης Χοσόντα πιάνει την άκρη του νήματος της ιστορίας αυτής και την αλλάζει τόσο ώστε να την μεταφέρει στο σήμερα, σε μια κοινωνία όπου το ίντερνετ παίζει σημαντικό ρόλο στις ζωές μας, και κυρίως εκείνες των εφήβων.

  Η Σούζου είναι ένα ντροπαλό, καθημερινό κορίτσι γυμνασίου που ζει σε ένα χωριό. Για χρόνια ήταν η σκιά τού εαυτού της. Μα, όταν μπαίνει στο «U», έναν απίστευτο εικονικό κόσμο, δραπετεύει στην διαδικτυακή της περσόνα, την Μπελ, μια πανέμορφη παγκοσμίου βεληνεκούς τραγουδίστρια.

   

  Μία μέρα, η συναυλία της διακόπτεται από ένα τερατώδες πλάσμα που κυνηγούν αυτόκλητοι τιμωροί. Καθώς το κυνήγι θεριεύει, η Σούζου ξεκινά ένα επικό ταξίδι αναζήτησης της ταυτότητας αυτού τού μυστηριώδους «τέρατος» και να ανακαλύψει την αληθινή της ταυτότητα σε έναν κόσμο, όπου μπορείς να είσαι οποιοσδήποτε.

   

   


  Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub