Σε ετοιμότητα οι εισαγγελικές αρχές για τον γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη

Σε τελική ευθεία φαίνονται να βρίσκονται οι επόμενες αμεσες κινήσεις της δικαιοσύνης στην υπόθεση του γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η μηνυτήρια αναφορά του 25χρόνου άνδρα που διαμένει μόνιμα πια στη Σουηδία κι έχει καταγγέλλει ότι ήταν 14 ετών το 2010, βιάσθηκε από το σκηνοθέτη – ηθοποιό, τον οποίο σημειωτέον έχουν καταγγείλει και άλλα πρόσωπα ως θύτη τους.

Χθες κατέθετε επί 4 ώρες στην εισαγγελία, μάρτυρας- κλειδί η οποία εισέφερε σημαντικά στοιχεία για όσα καταγγέλλονται αναφορικά με τον ηθοποιό. Η μάρτυρας φέρεται να αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά και γεγονότα όσον αφορά στον τρόπο ζωής του καταγγελλόμενου ηθοποιού.

Η νέα μήνυση

«Κατατέθηκε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών μήνυση για βιασμό σε βάρος ανηλίκου. Το έγκλημα φέρεται να τελέστηκε το 2010 όταν το θύμα ήταν ηλικίας 14 ετών, μαθητής Β’ τάξης Γυμνασίου» δήλωσε ο δικηγόρος του μηνυτή Ι. Βλάχος και προσέθεσε: «Το έγκλημα τιμωρείται ως κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί. Ο δράστης είναι πασίγνωστος-ηθοποιός το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταίως εντόνως τη δημοσιότητα».

Ο κ. Βλάχος ζήτησε την άμεση παρέμβαση της εισαγγελίας και τόνισε την ανάγκη να κινηθούν άμεσα όλες οι διαδικασίες δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης «διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερομένου ως δράστη στο κοινωνικό σύνολο».

Διαβάστε ακόμη

Η κατάσταση της 13χρονης που έπεσε από το μπαλκόνι σχολείου
13χρονη μαθήτρια έπεσε από μπαλκόνι σχολείου
Αλλάζει απότομα ο καιρός για 48 ώρες
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις
ΕΦΕΤ: Νέα ανακοίνωση για την ανάκληση της φέτας
Είναι τοξική η πικροδάφνη στα σχολεία;

Δείτε ακόμη

Doukas Summer Camp 2026
Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
“Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος” στην ΕΒΕ
“Το σπίτι με τα παράθυρα” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Μια ξεχωριστή διαδικτυακή αστρονομική εμπειρία
“Η Επανάσταση των Χρωμάτων” στην Εθνική Πινακοθήκη
Share This Post