‘Εγκλημα στα Γλυκά νερά: Σοκάρει η περιγραφή της κατάστασης που βρέθηκε το άτυχο μωράκι

Σοκάρουν οι περιγραφές των αστυνομικών από το τόπο του ειδεχθούς εγκλήματος στα Γλυκά νερά.

Όταν ανέβηκαν στη σοφίτα, όπου κοιμόταν το ζευγάρι με το 11 μηνών μωρό τους, η άτυχη γυναίκα ήταν δεμένη μπρούμητα, κάτασπρη που σήμαινε ότι ήταν νεκρή ενώ το μωρό προσπαθούσε να την ξυπνήσει, χτυπώντας την με τα χεράκια του κι ουρλιάζοντας. Ο σύζυγός της ήταν δεμένος με μονωτική ταινία κολλημένη στο λαιμό, στο στόμα και στα μάτια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει κανονικά και για αυτό έχανε τις αισθήσεις του κατά διαστήματα.

Στην έκθεσή του ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος της 20χρονης Καρολάιν επήλθε από ασφυξία που της προκάλεσαν οι ληστές – δολοφόνοι. Πιθανολογείται ότι οι δράστες στην προσπάθειά τους να την κάνουν να σταματήσει να φωνάζει της έφραξαν το στόμα και τη μύτη με ύφασμα – πιθανόν την μπλούζα της.

Οι αστυνομικοί δεν θεωρούν πιθανό οι δράστες να διέθεταν εσωτερική πληροφόρηση, π.χ. από μέλη ενός συνεργείου οικοδομών, ενώ διευκρινίζουν ότι η οικογένεια δεν απασχολούσε οικιακή βοηθό.

Η πρωτοφανής βαρβαρότητα του εγκλήματος οδηγεί την ΕΛ.ΑΣ να συνδέει το συγκεκριμένο έγκλημα με πέντε άλλες ληστείες στη βορειοανατολική Αττική που χαρακτηρίστηκαν από ιδιαίτερη βία. Εχει σχηματίσει μια «κόκκινη λίστα» 100 υπόπτων, όλοι τους σκληροί ληστές – κακοποιοί, «εισαγόμενοι» αλλά και ελληνικής υπηκοότητας που έχουν αποφυλακιστεί και έχουν κυλήσει και πάλι στην παρανομία. Τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ για ίχνη DNA και αποτυπωμάτων θα τα χρησιμοποιήσουν για να εκμεταλλευτούν τα λάθη των εισβολέων, που φέρεται να έκαναν κατά τη μια και πλέον ώρα που αλώνιζαν στη μονοκατοικία της οδού Παναγούλη.

Διαβάστε ακόμη

Δήμος Αθηναίων: Δημιουργία μνημείου για τα θύματα στα Τέμπη
Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις από την Ένωση Πνευμονολόγων
Κοριτσάκι παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από αυτοκίνητο
Βρετανός τραγουδάει το “ZARI” της Μαρίνας Σάττι και γίνεται viral
«Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί αυτό το τέρας μπροστά μου» λέει για τον Μίχο η 12χρονη
Καιρός: Αφρικανική σκόνη με ζέστη διαρκείας σήμερα και αύριο

Δείτε ακόμη

Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο στο Ίδρυμα Ευγενίδου
Athens Bike Festival
Νέα μόνιμη έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη με ελεύθερη είσοδο
Athens Science Festival στην Τεχνόπολη
Συναυλία με παιδικά τραγούδια στον Σταυρό του Νότου
Το Summer Camp του School Events στο ΟΑΚΑ
Share This Post