Δήμαρχος Κηφισιάς: Αγριογούρουνο απείλησε μητέρα με μωρό στο καρότσι

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ανaφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει κορυφωθεί τις τελευταίες εβδομάδες με τα αγριογούρουνα που κάνουν βόλτες σε Νέα Ερυθραία, Εκάλη και Πολιτεία.

Αν και το θέμα δεν είναι καινούριο, τώρα παρατηρούνται πια σοβαρά προβλήματα. Πριν λίγες ημέρες αγριογούρουνο απείλησε μητέρα που πήγαινε βόλτα με το καρότσι το παιδί της. Μεγάλο θέμα παρουσιάζεται επίσης με τα διερχόμενα αυτοκίνητα, όταν ξαφνικά εμφανίζονται αγριογούρουνα αλλά και με όσους κάνουν βόλτα με τα σκυλιά τους.

Επίσης ιδιαίτερα επικίνδυνο είναι και το να πλησιάσει κανείς αγριογούρουνο με μωρά, γιατί τότε το ενήλικο γίνεται επιθετικό. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, τόνισε ότι δεν πρέπει οι κάτοικοι να ταίζουν τα αγριογούρουνα, όπως επίσης και ότι πρέπει να κλείνουν τους κάδους απορριμάτων.

Διαβάστε ακόμη

Πως θα κινηθούν τον Αύγουστο Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ και Λεωφορεία
Τραγωδία στην Πάρο: 4χρονο παιδάκι πνίγηκε σε πισίνα beach bar
Η σειρά γέννησης των παιδιών συνδέεται με την υγεία τους
Περσείδες: Τα πεφταστέρια του Αυγούστου επιστρέφουν
Σε πύρινο κλοιό η Δυτική Αττική
Όταν ο προϋπολογισμός «ακυρώνει» τις διακοπές

Δείτε ακόμη

Λυρική Σκήνη: Ο Καραγκιόζης Ριγολέττος
Full Moon Sleepover στο Πάρκο Νιάρχος
Η «μωβ» παιδική χαρά
Η “Οδύσσεια” του Ηλία Καρελλά ζωντανεύει στο Θέατρο Κάππα
Αστρορομποτική στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
«Πολυάννα, το παιχνίδι της χαράς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Share This Post