
Την Τρίτη το απόγευμα, μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων ‘’Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα.
Το Πυροσβεστικό Σώμα και η ΕΜΑΚ χάρισαν χαμόγελα και χαρά στους μικρούς ήρωες, με τους Αγιοβασίληδες να καταφθάνουν… από τον ουρανό στα δωμάτιά τους και με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ανέφερε την μεγάλη σημασία που έχει για τα παιδιά η συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Οπως τόνισε είναι σημαντικό «να δούμε την λάμψη μέσα στα μάτια των παιδιών μας, μέσα από αυτή την εκδήλωση».


https://kidshub.gr/%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b5%ce%af%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%cf%83%ce%b8%ce%b7%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%ad%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%b9-sos/












