Ηλίας Μαμαλάκης: Δωρεάν συνταγές για ασθενείς που δίνουν μάχη με τον καρκίνο


 • Ένα δωρεάν, ηλεκτρονικό βιβλίο γραμμένο ειδικά για τους ασθενείς που δίνουν την δική τους μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και βρίσκονται στο στάδιο της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας, έγραψε ο γνωστός σεφ Ηλίας Μαμαλάκης.

  Όπως μοιράστηκε με ανάρτησή του στο Facebook, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και με γιατρούς, προσπάθησαν να συνταιριάξουν γεύση και υγεία για μία πολύ ευαίσθητη κι απαιτητική περίοδο, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

  Αναλυτικά, η ανάρτησή του:

   

  «Με πολύ χαρά σας παρουσιάζω το νέο βιβλίο μαγειρικής γραμμένο ειδικά για ασθενείς με νεόπλασμα που βρίσκονται στο στάδιο της χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας . Μια πολύ ευαίσθητη περίοδος μια και το πεπτικό δυσκολεύεται πολύ ενώ οι αντίστασης του σώματος πέφτουν όπως και ψυχολογία. Με πολύ χαρά δέχτηκα αυτή την συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και ειδικά την Μαρία Τόλια αναπληρώτρια καθηγήτρια της ακτινοθεραπείας. Η στενή μου συνεργασία και καθοδήγηση με τον κλινικό διαιτολόγο διατροφολόγο Δημήτρη Πέτσιος ήταν σημαντική διότι μαζί προσπαθήσαμε να συνταιριάξουμε γεύση και υγεία».

  Όπως σημειώνει σε νεότερη ανάρτησή του: «Τυπώστε το και θα έχετε έναν οδηγό διατροφής δωρεάν».

   

  Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, επιδόρπιο και κείμενο που λέει "ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ που φροντίζουν TO έντερο των ανθρώπων με νεοπλασία ME ΤΗΝ Yπor ΜΕΤΗΝΥΠΟΓΡΑΦΗΤΟΥ ΡΑΦΗ ΤΟΥ Ηλία Μαμαλάκη ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Δημήτριος Πέτσιος Ιωάννης Σουγκλάκος Μαρία Τόλια"


  Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub