Ζωγραφική με ξυλομπογιές Eberhard Faber


 • Αν ζούσε σήμερα ο Eberhard Faber, σίγουρα θα ήταν περήφανος και για τα συγκεκριμένα τρία προϊόντα της σειράς Colori που παράγει η εταιρεία του και το KidsHub προτείνει ανεπιφύλακτα. Γιατί η ζωγραφική με ξυλομπογιές Eberhard Faber ενθαρρύνει τα παιδιά στη δημιουργία πραγματικών αριστουργημάτων.

  O γεννημένος το 1822 στη Βαυαρία Eberhard Faber, μετανάστευσε στην Αμερική το 1848 και αμέσως ασχολήθηκε με το εμπόριο πρώτων υλών αλλά και προϊόντων γραφικής ύλης. Το 1861 ξεκίνησε το πρώτο του εργοστάσιο παραγωγής μολυβιών.  Μέχρι το 1879 που έφυγε νωρίς από τη ζωή, κατάφερε η εταιρεία του Eberhard Faber να έχει γίνει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής και εμπορίας μολυβιών όχι μόνο στην Αμερική αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίτευγμα που παραμένει μέχρι και στις μέρες μας.

  Η εταιρεία Δελένδας Διεθνείς Αντιπροσωπείες εισάγει και διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελληνική αγορά, τα παρακάτω τρία προϊόντα ξυλομπογιών Colori καθώς και όλες τις σειρές προϊόντων της Eberhard Faber. Είναι βέβαιο, πως η ζωγραφική με ξυλομπογιές Eberhard Faber θα προσδώσει λάμψη και ζωηρούς χρωματικούς τόνους στα έργα των μικρών καλλιτεχνών. Τα προϊόντα θα τα βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας καθώς και στα παρακάτω προτεινόμενα e-shop:

  ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ 3MM 12 ΧΡΩΜΑΤΩΝ EFA

  Ζωγραφική με ξυλομπογιές Eberhard Faber 3mm σετ 12 χρωμάτων Χρωματιστές ξυλομπογιές Colori, σε χάρτινη συσκευασία 12 χρωμάτων.

  Τα χρωματιστά μολύβια Colori από την Eberhard Faber είναι ιδανικά για κάθε είδους ζωγραφική. Με τα απαλά χρώματα τους και την έντονη λαμπερή γραφή τους, κάνουν τη ζωγραφική των παιδιών πραγματική απόλαυση.

  Επιπρόσθετα, οι χρωματιστές ξυλομπογιές Eberhard Faber είναι πολύ ανθεκτικές και τις βρίσκει κανείς σε μεγάλο μέγεθος εξαγωνικού σχήματος, με λεπτή μύτη 3 mm, που δεν σπάει εύκολα. Επίσης τα μολύβια είναι κατάλληλα τόσο για αριστερόχειρες όσο και για δεξιόχειρες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι αδιάβροχα και κατασκευασμένα κατά 51% από ανακυκλωμένο υλικό.

  Για άμεση αγορά μεταβείτε ΕΔΩ:
  ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ 3MM ΜΕ ΓΟΜΑ 12 ΧΡΩΜΑΤΩΝ EFA

  Ζωγραφική με ξυλομπογιές Eberhard Faber 3mm με γόμα σετ 12 χρωμάτων Χάρη στα χαρούμενα χρώματα αλλά και τις πολύχρωμες γόμες τους, οι χρωματιστές ξυλομπογιές Colori ενθαρρύνουν κάθε παιδί να ζωγραφίσει. Μικρά λάθη στα σχέδια, μπορείτε εύκολα να τα διορθώσετε με την ενσωματωμένη γόμα στο κάτω μέρος της ξυλομπογιάς.

  Τα λαμπερά χρώματα τους δίνουν ζωηρούς τόνους σε κάθε έργο τέχνης. Τα χρωματιστά μολύβια Coroli έχουν ισχυρή μύτη 3 mm, είναι ανθεκτικά στο σπάσιμο και μπορείτε να τα ακονίσετε εύκολα. Είναι κατασκευασμένα κατά 52% ανακυκλωμένο υλικό

  Για άμεση αγορά μεταβείτε ΕΔΩ:
  ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ 3MM 24 ΧΡΩΜΑΤΩΝ EFA

  Ζωγραφική με ξυλομπογιές Eberhard Faber 3mm σετ 24 χρωμάτων Χρωματιστές ξυλομπογιές Colori, σε χάρτινη συσκευασία 24 χρωμάτων.

  Τα χρωματιστά μολύβια Colori από την Eberhard Faber είναι ιδανικά για κάθε είδους ζωγραφική. Με τα απαλά χρώματα τους και την έντονη λαμπερή γραφή τους, κάνουν τη ζωγραφική των παιδιών πραγματική απόλαυση.

  Επιπρόσθετα, οι χρωματιστές ξυλομπογιές Eberhard Faber είναι πολύ ανθεκτικές και τις βρίσκει κανείς σε μεγάλο μέγεθος, εξαγωνικού σχήματος με λεπτή μύτη 3 mm, που δεν σπάει εύκολα. Επίσης τα μολύβια είναι κατάλληλα τόσο για αριστερόχειρες όσο και για δεξιόχειρες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι αδιάβροχα και κατασκευασμένα κατά 51% από ανακυκλωμένο υλικό.

  Για άμεση αγορά μεταβείτε ΕΔΩ:


  Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub