Προϊόντα αντιβακτηριακής προστασίας για παιδιά


 • Η εταιρεία Δελένδας Διεθνείς Αντιπροσωπείες εισάγει από τα μεγαλύτερα εργοστάσια του εξωτερικού και διανέμει στην Ελληνική αγορά, μία ολοκληρωμένη σειρά με προϊόντα αντιβακτηριακής προστασίας για παιδιά και γονείς.

  Ειδικά σε αυτή την περίοδο της έντονης υγειονομικής κρίσης, η σειρά προϊόντων αντιβακτηριακής προστασίας δημιουργεί μία ασπίδα απομόνωσης των βακτηρίων και βελτιώνει τις συνθήκες υγιεινής κατά την εργασία και απασχόληση στο σχολείο, στο σπίτι, στους χώρους δημιουργικής δραστηριότητας, αλλά και ευρύτερα στους χώρους εργασίας.

  Προϊόντα αντιβακτηριακής προστασίας για παιδιά από την εταιρεία Δελένδας Διεθνείς Αντιπροσωπείες Η σειρά προϊόντων αντιβακτηριακής προστασίας της εταιρείας Δελένδας προτείνει 4 προϊόντα ευρέως διαδεδομένης και καθημερινής χρήσης από μικρούς και μεγάλους. Τα προϊόντα αντιβακτηριακής προστασίας για παιδιά, διατίθενται σε όλα τα βιβλιοπωλεία και είναι:

  1. Στυλό διαρκείας Milan P1
  2. Παιδικό ψαλίδι Westcott
  3. Αριθμομηχανή Milan 12 ψηφίων
  4. Διπλή ξύστρα Milan σε δοχείο (βαρελάκι)

  Είναι γεγονός πως τα βακτήρια εισέρχονται στον οργανισμό μέσω του στόματος, των ματιών και των αυτιών. Τα παιδιά είναι αδύνατον να ελεγχθούν για να αποτραπεί η επαφή των αντικειμένων που χρησιμοποιούν ή των χεριών τους όπου αναπτύσσονται βακτηριακοί λεκέδες, με τις διόδους εισόδου των βακτηρίων στον οργανισμό τους. Όλα τα προϊόντα αντιβακτηριακής προστασίας για παιδιά διαθέτουν από τη σύνθεση των υλών τους και την κατασκευαστική τους δομή, αντιμικροβιακούς μηχανισμούς που βοηθούν στην αναστολή ανάπτυξης βακτηριακών λεκέδων και οσμών. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ, στην περιγραφή των προϊόντων που ακολουθεί:

   

  1. Στυλό διαρκείας Milan P1 Silver Touch Ballpoint μπλε χρώματος

  Στο πλαστικό σώμα της ασημίζουσας λευκής επιφάνειας του στυλό βρίσκεται ενσωματωμένο βιοκτόνο. Το βιοκτόνο είναι γυαλί φωσφορικού αργύρου (CAS 308069-39-8) με αντιβακτηριδιακή δράση.

  Στυλό διαρκείας αντιβακτηριακής προστασίας Milan P1 Silver Touch Ballpoint μπλε χρώματος από την εταιρεία Δελένδας Διεθνείς Αντιπροσωπείες
  Η πλαστική επιφάνεια βοηθά στην άνετη χρήση και κράτημα του στυλό κατά τη γραφή. Τόσο το κουμπί όσο και το εργονομικό γωνιακό κλίκ εναπόθεσης του στυλό βοηθούν στην εύκολη ανάσυρση και χρήση του.

  Milan P1 Silver Touch Ballpoint αντιβακτηριακής προστασίαςΟ τύπος στυλό Ballpoint στεγνώνει γρήγορα και δεν αφήνει μουτζούρες. Διαθέτει μύτη πάχους 1 mm για λεπτό και ακριβές τρόπο γραψίματος. Παράλληλα όμως το στυλό Milan P1 διαθέτει μία μεγάλη δεξαμενή μελανιού που εξασφαλίζει μήκος γραφής περίπου 1.200 μέτρα.

  Οι διαστάσεις του είναι 14,1 cm μήκος Χ 1,7 cm πλάτος και διάμετρο 1 cm. Κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά χρώματα κουμπιού (τιρκουάζ, ροζ, και γκρι).

  Διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Για άμεση ηλεκτρονική αγορά πατήστε: ΕΔΩ

   

  1. Παιδικό ψαλίδι Westcott 4 χρωμάτων

  Τόσο τα κυπελάκια και η λαβή του σχολικού μηχανισμού στήριξης και εναπόθεσης των ψαλιδιών, όσο και τα ίδια τα ψαλίδια στις λαβές τους, είναι εμποτισμένα στο υλικό της κατασκευής τους από αντιμικροβιακά στοιχεία που αποτρέπουν την ανάπτυξη βακτηριακών λεκέδων και οσμών.

  Παιδικό ψαλίδι Westcott
  Το παιδικό ψαλίδι Westcott στη σχολική του συσκευασία των 24 ψαλιδιών, αποτελείται από τέσσερις χρωματικές ομάδες (λαχανί, ροζ, μπλε και κίτρινο) των έξι ψαλιδιών ανά ομάδα, μήκους 13 cm ανά ψαλίδι, σε ασορτί χρώματα με τη βάση και τα αφαιρούμενα κυπελάκια στήριξης.

  Παιδικό ψαλίδι Westcott των 13 cm σε τέσσερα διαφορετικά χρώματαΤο ψαλίδι διαθέτει ανθεκτικές λεπίδες ασφάλειας από ανοξείδωτο ατσάλι με στρογγυλοποιημένες άκρες για επιπρόσθετη ασφάλεια καθώς η χρήση του προορίζεται για παιδιά ηλικίας 4+. Είναι ιδανικό για ελαφριά χρήση, κοπή χαρτιού, χαρτονιού, κορδέλας ακόμα και φωτογραφιών.

  Το προϊόν απέφερε στην εταιρεία Westcott που το κατασκευάζει, το βραβείο Learning Magazine Teachers Choice Award.

  Η βάση στήριξης με τα κύπελα εναπόθεσης των παιδικών ψαλιδιών Westcott στη σχολική συσκευασία των 24 τεμαχίωνΕίναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδικά χεράκια και το καλούπι των συμμετρικών λαβών του επιτρέπει τη χρήση του σε αριστερόχειρες και δεξιόχειρες. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για δραστηριότητες χειροτεχνίας σε σχολικές τάξεις, χώρους δημιουργικής απασχόλησης, παιδικούς σταθμούς αλλά και στο σπίτι.

  Οι διαστάσεις του stand με τα τέσσερα κυπελάκια εναπόθεσης είναι 26 cm ύψος X 22,2 cm μήκος Χ 22,5 cm πλάτος. Διατίθεται για μεμονωμένη αγορά τεμαχίων σε 4 διαφορετικά χρώματα αλλά και στη σχολική συσκευασία των εικοσιτεσσάρων τεμαχίων ασορτί τετραχρωμίας με τη συνοδεία των αφαιρούμενων κυπέλλων εναπόθεσης των ψαλιδιών και του stand στήριξης τους.

  Διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Για άμεση ηλεκτρονική αγορά πατήστε: ΕΔΩ

   

  1. Επιτραπέζια αριθμομηχανή Milan 12 ψηφίων σε 3 χρώματα

  Στο σώμα και τα πλήκτρα (κλειδιά) της αριθμομηχανής από PVC βρίσκεται ενσωματωμένο βιοκτόνο. Το βιοκτόνο είναι γυαλί φωσφορικού αργύρου (CAS 308069-39-8) με αντιβακτηριδιακή δράση. Η αριθμομηχανή διαθέτει διπλή τροφοδοσία με ηλικιακή ενέργεια αλλά και μπαταρία 1,5 V.

  Επιτραπέζια αριθμομηχανή Milan 12 ψηφίων σε τρία χρώματα
  Η επιτραπέζια αριθμομηχανή Milan 12 ψηφίων φέρει τέσσερα πλήκτρα μνήμης και λειτουργία grand total. Επίσης υπολογίζει τετραγωνική ρίζα και διαθέτει πλήκτρο επιστροφής αλλά και πλήκτρο απενεργοποίησης.

   

  Milan επιτραπέζια αριθμομηχανή 12 ψηφίων σε τρία χρώματαΕίναι ένα προϊόν για μικρούς και μεγάλους, με χρήση που βελτιώνει την υγιεινή και προσφέρει αντιβακτηριακή προστασία σε όλους τους χώρους εργασίας, σπιτιού, σχολείου αλλά και φροντιστηρίου.  Οι διαστάσεις του είναι 11,6 cm πλάτος Χ 3,7 cm βάθος και 16,3 cm ύψος. Κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές παραλλαγές χρωμάτων (λευκό – τιρκουάζ, λευκό – ροζ και λευκό – γκρι).

  Διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Για άμεση ηλεκτρονική αγορά πατήστε: ΕΔΩ

   

  1. Διπλή ξύστρα σε δοχείο (βαρελάκι) σε 3 χρώματα

  Στο σώμα και το βιδωτό καπάκι της διπλής ξύστρας βρίσκεται ενσωματωμένο βιοκτόνο. Το βιοκτόνο είναι γυαλί φωσφορικού αργύρου (CAS 308069-39-8) με αντιβακτηριδιακή δράση.

  Διπλή ξύστρα Milan αντιβακτηριακής προστασίας με δοχείο (βαρελάκι) σε 3 χρώματα
  Η διπλή ξύστρα Milan, μία για κανονικά και μία maxi για μεγάλα μολύβια που βρίσκονται εντός του δοχείου διαθέτει κοφτερές και ανθεκτικές λεπίδες από ανθρακούχο χάλυβα, με σύστημα ασφαλείας που εμποδίζει την αποκόλληση τους από το σώμα των ξυστρών (απόλυτα ασφαλές για τα παιδιά), κατά τη χρήση τους για το ξύσιμο μολυβιών.

  Διπλή ξύστρα Milan αντιβακτηριακής προστασίας σε 3 χρώματα από την εταιρεία ΔελένδαςΚατά τη χρήση της η οποία ενδείκνυται για όλες τις ποικιλίες μολυβιών τα πριονίδια συγκεντρώνονται εντός του δοχείου. Ο καθαρισμός του δοχείου ανά τακτά διαστήματα αποτελεί εύκολη υπόθεση με τη χρήση του αποσπώμενου βιδωτού καπακιού διαχωρίζοντας τις ενσωματωμένες σε αυτό ξύστρες από το δοχείο (βαρελάκι).

  Οι διαστάσεις της διπλής ξύστρα Milan σε δοχείο (βαρελάκι) είναι 5,1 cm ύψος με διάμετρο 3,7 cm ενώ το βάρος της δεν υπερβαίνει τα 20 γρ. Πρόκειται για ένα προϊόν που αποτελεί εξαιρετική επιλογή και για σχολική χρήση καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από παιδιά ηλικίας παιδικού σταθμού.

  Κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά χρώματα (τιρκουάζ, ροζ, και λευκό).

  Διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Για άμεση ηλεκτρονική αγορά πατήστε: ΕΔΩ

     Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub