Μόνο με κράτηση τα πάρτι στις παιδικές χαρές

Μόνο με κράτηση θα διοργανώνονται πλέον τα πάρτι στις παιδικές χαρές σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Συγκεκριμένα με την υπ’ αριθμ. 127/2024 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού Αργυρούπολης (ΑΔΑ: 6ΨΩΡΩΡ7-ΒΧΤ) τροποποιήθηκε ο Κανονισμός Λειτουργίας των Παιδικών Χαρών και παραχωρούνται τρεις δημοτικοί χώροι για τη δωρεάν διοργάνωση παιδικών πάρτι.

Οι δημοτικοί χώροι είναι το 2ο Οικογενειακό Πάρκο Ελληνικού (επί της οδού Καλλιπόλεως), το 1ο Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο Αγίας Παρασκευής Ελληνικού (επί της οδού Δραγατσανίου) και το Πάρκο Εθνάρχου Μακαρίου στην Αργυρούπολη.

Τί αναφέρει ο Κανονισμός

Σύμφωνα με το άρθρο 14 §1 του Κανονισμού «για τις παιδικές χαρές Καλλιπόλεως και Εθνάρχου Μακαρίου και για το πάρκο Αγίας Παρασκευής επιτρέπεται η διενέργεια ειδικά και μόνο παιδικού πάρτυ.

Η διενέργεια του παιδικού πάρτυ θα γίνεται με την προηγούμενη υποβολή έγγραφου αιτήματος προς τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης μέσω του επίσημου ιστότοπου του Δήμου.

Στο έγγραφο αιτήματος θα εκτίθεται ο σκοπός της παραχώρησης, η ημέρα και ώρα, ο υπεύθυνος για την τήρηση του παρόντος Κανονισμού λειτουργίας, και την λήψη έγγραφης θετικής απάντησης υπό του Δήμου επί του εγγράφου αιτήματος. Τυχόν μη λήψη απάντησης υπό του Δήμου σε έγγραφο αίτημα παραχώρησης τρίτου συνιστά σιωπηρή άρνηση και ουδέν δικαίωμα έλκει ο αιτούμενος την παραχώρηση».

Σημαντική σημείωση: Σύμφωνα με το άρθρο 16 §7 ορίζεται ότι «για την άνευ αδείας διενέργεια οιασδήποτε εκδήλωσης σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 14 επιβάλλεται πρόστιμο από το Δήμο 300 ευρώ».

Ποιες δραστηριότητες επιτρέπονται

Σύμφωνα με το άρθρο 14 §2 «Στην περίπτωση θετικής έγγραφης αδειοδότησης, ρητώς ορίζεται ότι οι δραστηριότητες του παιδικού πάρτυ πρέπει να περιορίζονται στον οριοθετημένο χώρο που προορίζεται για πάρτυ σε έκαστη εκ των τριών ως άνω παιδικών χαρών και δεν επιτρέπεται η χρήση μουσικών οργάνων και εκτεταμένων ηχητικών εγκαταστάσεων που προκαλούν μεγάλο θόρυβο για τους υπόλοιπους χρήστες και παρευρισκόμενους στο χώρο».

Σημαντική σημείωση: Σύμφωνα με το άρθρο 16 §7 ορίζεται ότι «ειδικά για την παραβίαση της παραγράφου 2 του άρθρου 14 επιβάλλεται πρόστιμο από το Δήμο πρόστιμο 100 ευρώ».

Για να πραγματοποιήστε την κράτησή σας ηλεκτρονικά, για το παιδικό πάρτι σας, σε ένα από τα τρία Οικογενειακά Πάρκα που επιτρέπει ο Δήμος για αυτή τη χρήση πατήστε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη

Ματίνα Παγώνη: «Κάντε τεστ κορονοϊού πριν φύγετε για διακοπές»
Καύσωνας: Πότε ξεκινά η υποχώρηση της θερμοκρασίας
Δανός ισχυρίζεται ότι είναι ο Μπεν
Και όμως η Hello Kitty δεν είναι γάτα
Κλειστός ο Εθνικός κήπος
Μάθημα Ηθικής για όσα παιδιά δεν διδάσκονται Θρησκευτικά

Δείτε ακόμη

“Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” σε καλοκαιρινή περιοδεία
Γλυπτική και σώμα: μια σύνθεση
Καλοκαίρι για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνική Πινακοθήκη: Από την επιφάνεια στον χώρο
Μουσείο Μαρία Κάλλας: Δωρεάν καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά
Meet Market: Δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά
Share This Post