Έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα

Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται τις επόμενες ημέρες σε αρκετές περιοχές της χώρας με καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και πλημμύρες.

Συγκεκριμένα από την Τετάρτη 21/1 αναμένεται σημαντική επιδείνωση του καιρού, με επτά περιοχές να βρίσκονται στο επίκεντρο της κακοκαιρίας.

Ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας προειδοποιεί σε σημερινή ανάρτησή του για πιθανό κίνδυνο πλημμυρών (Τετάρτη – Πέμπτη) στη δυτική και νότια Ελλάδα, καθώς και στο ανατολικό Αιγαίο, την Αττική, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει:

«Ένα ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό από την περιοχή της Τυνησίας θα επηρεάσει το επόμενο τριήμερο τη χώρα μας με δυνητικά επικίνδυνα φαινόμενα.

Συγκεκριμένα:

Τρίτη -Τετάρτη
Τοπικές θύελλες ( ανατολικοί-Ν/Α άνεμοι 9-10 μποφόρ) σε Ιόνιο, Πελοπόννησο, κεντρική-δυτική Στερεά, κεντρικό και νότιο Αιγαίο.

Τετάρτη-Πέμπτη

Ισχυρές καταιγίδες και μεγάλα ύψη βροχής που δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν πλημμυρικά επεισόδια σε δυτική κ’ νότια Ελλάδα , ανατολικό Αιγαίο, Αττική, Εύβοια, Κυκλάδες, Κρήτη.

Τετάρτη-Πέμπτη
Πυκνές χιονοπτώσεις, χιονοθύελλες-χιονοκαταιγίδες σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά (κεντροβόρεια)».

Ολόκληρη η ανάρτησή του 

Διαβάστε ακόμη

Γιατί τα παιδιά θυμώνουν περισσότερο με τη μαμά;
Γιατί ο Δεκαπενταύγουστος λέγεται “Πάσχα του καλοκαιριού”
Πως θα κινηθούν τον Αύγουστο Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ και Λεωφορεία
Τραγωδία στην Πάρο: 4χρονο παιδάκι πνίγηκε σε πισίνα beach bar
Η σειρά γέννησης των παιδιών συνδέεται με την υγεία τους
Περσείδες: Τα πεφταστέρια του Αυγούστου επιστρέφουν

Δείτε ακόμη

Λυρική Σκήνη: Ο Καραγκιόζης Ριγολέττος
Full Moon Sleepover στο Πάρκο Νιάρχος
Η «μωβ» παιδική χαρά
Η “Οδύσσεια” του Ηλία Καρελλά ζωντανεύει στο Θέατρο Κάππα
Αστρορομποτική στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης
«Πολυάννα, το παιχνίδι της χαράς» από την Κάρμεν Ρουγγέρη
Share This Post