Δημιουργική ζωγραφική για παιδιά


 • Δημιουργική ζωγραφική για παιδιά με το σετ αερογράφου και 12 μαρκαδόρων της Westcott το οποίο η εταιρεία Δελένδας Διεθνείς Αντιπροσωπείες εισάγει και διαθέτει αποκλειστικά σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Για άμεση ηλεκτρονική αγορά ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

  Δημιουργική ζωγραφική για παιδιά με αερογράφο

   

  • Το κιτ της συσκευασίας περιλαμβάνει επιπλέον 19 στένσιλ με 36 μορφοκοπές αντικειμένων με τα οποία τα παιδιά θα εμνευστούν αμέτρητες δημιουργικές ιδέες ζωγραφικής και χειροτεχνίας.
  • Ο αερογράφος είναι επαναφορτιζόμενος με καλώδιο USB και φέρει μπαταρία ληθίου.
  • Τα χρώματα των μαρκαδόρων είναι έντονα αλλά μη τοξικά. Είναι υδατοδιαλυτά και καθαρίζονται εύκολα με νερό.

   

  Ο αερογράφος τροφοδοτείται γρήγορα και εύκολα με το μαρκαδόρο της επιλογής σας. Δείτε ΠΩΣ:

   

  Αερογράφος ζωγραφικής Westcott
  Διαλέξτε το χρώμα του μαρκαδόρου που επιθυμείτε.
  Τρόπος χρήσης του αερογράφου Westcott
  Τοποθετείστε το μαρκαδόρο στην ωπή του αερογράφου.
  Δημιουργική ζωωγραφική για παιδιά με το κιτ ζωγραφικής Westcott
  Πιέστε το μαρκαδόρο προς το εσωτερικό της ωπής για να ασφαλίσει με το ακροφύσιο του αερογράφου.
  Αερογράφος Westcott με τροφοδοσία 12 μαρκαδόρων
  Αυτό ήταν! Ξεκινήστε να δημιουργείτε πιέζοντας το μπουτόν του αερογράφου.
  Αερογράφος με 12 μαρκαδόρους Westcott για παιδικές ζωγραφιές
  Συνδυάστε διαφορετικές τεχνικές που σας προσφέρει το σετ αερογράφου με 12 μαρκαδόρους της Westcott και δημιουργήστε φανταστικές ζωγραφιές.
  • Με χρήση του αερογράφου και των μαρκαδόρων σε σχέδιο της επιλογής σας ή σε πρότυπα σχέδια μορφοκοπών από τα διαθέσιμα στενσιλ που θα βρείτε στο κιτ της συσκευασίας.
  • Με χρήση μόνο των μαρκαδόρων σε ελεύθερο σχέδιο ή σε πρότυπα σχέδια μορφοκοπών από τα διαθέσιμα στενσιλ που θα βρείτε στο κιτ της συσκευασίας.
  Aερογράφος με σπρέι βαφής 12 μαρκαδόρων Westcott σε ελεύθερο σχέδιο
  Ελεύθερο σχέδιο με τον αερογράφο. Ελεύθερη ζωγραφική χρησιμοποιώντας τον αερογράφο με τους μαρκαδόρους ως σπρέι χρωμάτων.
  Δημιουργική ζωγραφική για παιδιά με στένσιλ πρότυπων σχεδίων
  Πρότυπο σχέδιο με τον αερογράφο. Με χρήση του αερογράφου και των μαρκαδόρων, ψεκάστε ως σπρέι χρωμάτων το επιλεγμένο σχέδιο που θα βρείτε στα στένσιλ της συσκευασίας.
  Δημιουργική ζωγραφική για παιδιά με μαρκαδόρους Westcott
  Πρότυπο σχέδιο με μαρκαδόρο. Δημιουργήστε με μαρκαδόρο το περίγραμμα του σχεδίου που θα επιλέξετε από τα στένσιλ της συσκευασίας. Στη συνέχεια αποφασίστε τον τρόπο (αερογράφος ή μαρκαδόροι) που θα γεμίσετε με χρώμα το σχέδιο σας.
  Σετ ζωγραφικής Westcott με αερογράφο και 12 μαρκαδόρους
  Ζωγραφική με συνδυασμό τεχνικών και χρωμάτων. Χρήση πολλαπλών τεχνικών και σχεδίων από τα στένσιλ της συσκευασίας χρωματίζοντας με μαρκαδόρους και αερογράφο ή χωρίς αερογράφο μόνο με μαρκαδόρους. Ζωγραφίστε υπέροχους πίνακες σε ποικιλία θεμάτων και χρωμάτων.
  Ανταλλακτική συσκευασία 12 μαρκαδόρων Westcott
  Κι αν τελειώσουν οι μαρκαδόροι ή δεν σας είναι απαραίτητος ο αερογράφος, τότε κανένα πρόβλημα! Οι μαρκαδόροι της Westcott κυκλοφορούν και σε ξεχωριστή συσκευασία.
  Την ανταλλακτική συσκευασία των 12 μαρκαδόρων της Westcott θα την βρείτε από την εταιρεία Δελένδας Διεθνείς Αντιπροσωπείες σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας. Για άμεση ηλεκτρονική αγορά ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

  Διαστάσεις αερογράφου Westcott19 στένσιλ ζωγραφικής στο κιτ συσκευασίας αερογράφου και 12 μαρκαδόρων WestcottΟ αερογράφος έχει εργονομικό design για άνετη και ασφαλή χρήση από παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω. Η μεγάλη επιφάνεια του μπουτόν ενεργοποίησης ψεκασμού πιέζεται εύκολα και το προϊόν δεν φέρει αιχμηρές άκρες.

  19 πλαστικά στένσιλ με 36 διαφορετικά σχέδια σε μικρή και μεγάλη διάσταση που δίνουν αμέτρητες ιδέες στα παιδιά για δημιουργική ζωγραφική είτε με χρήση αερογράφου, είτε με χρήση μόνο μαρκαδόρων.

  Υδατοδιαλυτά και μη τοξικά χρώματα μαρκαδόρων WestcottΤα πλαστικά στένσιλ με μορφοκοπές σχεδίων, τα χέρια και τα ρούχα καθαρίζονται εύκολα και γρήγορα απλά με το νερό και ένα σφουγγαράκι. Τα χρώματα των μαρκαδόρων είναι μη τοξικά και υδατοδιαλυτά.

  Δείτε το video Δημιουργική ζωγραφική για παιδιά και πάρτε ιδέες για εμπνευσμένα έργα ζωγραφικής και χειροτεχνίας.


  Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub