Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες, φέρνοντας υψηλές θερμοκρασίες, σύμφωνα με την νέα πρόγνωση του Γιώργου Τσατραφύλλια.
Μετά την κακοκαιρία και τις χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, αλλάζει το σκηνικό του καιρού, καθώς όπως επισημαίνει ο γνωστός μετεωρολόγος στη νέα ανάρτησή του στα social media, υποχωρεί το ψυχρό κύμα που επηρεάζει ακόμα και σήμερα τη χώρα μας.
Από την Πέμπτη ξεκινά η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας, επιστρέφοντας στα κανονικά για την εποχή επίπεδα, ενώ την Κυριακή των Βαΐων ξεκινά η μεταφορά θερμών αερίων μαζών από τις ακτές της Αφρικής.
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας αναφέρεται στον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας, εξηγώντας πως από την Κυριακή των Βαΐων ξεκινά η μεταφορά ( αυτή τη φορά) θερμών αερίων μαζών από τις ακτές της Αφρικής προς τη χώρα μας με αποτέλεσμα ο υδράργυρος να βρεθεί 6 με 8 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.
Από τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά τα θερμόμετρα θα ξεπεράσουν τους 25-26 βαθμούς σε αρκετές περιοχές και μάλιστα σε συνδυασμό με το πεδίο των ανέμων (καταβάτες) δεν αποκλείεται να προσεγγίσουν και τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Τί αναφέρει στην ανάρτηση του για την αλλαγή του καιρού
“Μετά το επίμονο κρύο από τη Φινλανδία έρχεται επίμονη ζέστη από την Αλγερία…”
Καλό μεσημέρι!
Σε αποδρομή βρίσκεται το ψυχρό κύμα που επηρεάζει ακόμα και σήμερα τη χώρα μας με ισχυρό παγετό στα ορεινά και χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.
Από αύριο σταδιακά ανεβαίνει η θερμοκρασία και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να φτάσει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Επίσης τα όποια φαινόμενα τις επόμενες ημέρες θα είναι ασθενή και περιορισμένα.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του καιρού τα νέα για τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας είναι ευχάριστα!Συγκεκριμένα από την Κυριακή των Βαΐων ξεκινά η μεταφορά ( αυτή τη φορά) θερμών αερίων μαζών από τις ακτές της Αφρικής προς τη χώρα μας με αποτέλεσμα ο υδράργυρος να βρεθεί 6 με 8 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.Βροχές δεν προβλέπονται.
Από τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά τα θερμόμετρα θα ξεπεράσουν τους 25-26 βαθμούς σε αρκετές περιοχές και μάλιστα σε συνδιασμό με το πεδίο των ανέμων (καταβάτες) δεν αποκλείεται να προσεγγίσουν και τους 30 βαθμούς Κελσίου!
Για ό,τι νεότερο ή αλλαγή θα επανέλθω.”
Δείτε την ανάρτηση
Διαβάστε ακόμη
Έρχεται απότομη πτώση της θερμοκρασίας
Εθελοντισμός το καλοκαίρι: Πόσο καλό κάνει στα παιδιά
Εθνικές Διαγνωστικές Εξετάσεις για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου
Λάρισα: Στον Κορυδαλλό η μητέρα για την κακοποίηση των παιδιών της
Η ταινία “Λίλο & Στιτς” στους κινηματογράφους
Δείτε ακόμη
Εικαστικό εργαστήρι …σε Χαρτί του Μέτρου στο ΚΠΙΣΝ
Μυστήριο στη Σύγχρονη Τέχνη στην Εθνική Πινακοθήκη
Roller Disco για όλους στο ΚΠΙΣΝ
Park your Cinema Kids: Δωρεάν παιδικές κινηματογραφικές προβολές
Ο Πάνος Μουζουράκης live στον Κήπο του Μεγάρου