Αγαπημένες συναυλίες του ΚΠΙΣΝ επιστρέφουν on-demand

Ο Ιανουάριος έρχεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) έχοντας τις αποσκευές του γεμάτες με μελωδίες που αγαπήσαμε. Αυτό το μήνα, συναυλίες του 2020 που ξεχώρισαν επιστρέφουν online.

Μπορείτε να απολαύστε τις εξής συναυλίες:

Ελένη Καραΐνδρου με κορυφαίες συνθέσεις της για τον κινηματογράφο που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος. H συναυλία θα είναι διαθέσιμη στο snfcc.org/KaraindrouOnDemand  από την Παρασκευή 08/01 στις 11.00 έως την Κυριακή 10/01 στις 23.00.


Δήμητρα Γαλάνη που πραγματοποιήθηκε στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ. Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση με επιρροές από την Ανατολή και τη Δύση.  H συναυλία θα είναι διαθέσιμη στο snfcc.org/GalaniOnDemand από την Παρασκευή 15/01 στις 11.00 έως την Κυριακή 17/01 στις 23.00.


Διονύσης Σαββόπουλος, ζωντανά από τον Φάρο, σε μια συναυλία ειδικά σχεδιασμένη για το ΚΠΙΣΝ. Ο κορυφαίος δημιουργός με τη συνοδεία της κιθάρας του ερμηνεύει τραγούδια πιο επίκαιρα από ποτέ. H συναυλία θα είναι διαθέσιμη στο snfcc.org/SavvopoulosOnDemand από την Παρασκευή 22/01 στις 11.00 έως την Κυριακή 24/01 στις 23.00.

 


Κατερίνα Πολέμη, από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ, να ερμηνεύει στο πλαίσιο της σειράς Jazz Chronicles  χαρακτηριστικές  στιγμές από τις βραβευμένες μουσικές της για το θέατρο και τον κινηματογράφο, καθώς και αγαπημένες διασκευές. H συναυλία θα είναι διαθέσιμη στο snfcc.org/PolemiOnDemand από την Παρασκευή 29/01 στις 11.00 έως την Κυριακή 31/01 στις 23.00.

 

Διαβάστε ακόμη

ΕΦΕΤ: Νέα ανακοίνωση για την ανάκληση της φέτας
Είναι τοξική η πικροδάφνη στα σχολεία;
Βρέφος πέθανε μετά από αντιισταμινικό που του έδωσαν για να ηρεμήσει
Βουλιαγμένη: Τι καταγγέλλει η μητέρα για την αρπαγή του ανηλίκου
“Η Έλι και η Παρέα των Φαντασμάτων” στους κινηματογράφους
Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2026: Η άνοιξη ανθίζει στο Άλσος

Δείτε ακόμη

Doukas Summer Camp 2026
Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
“Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος” στην ΕΒΕ
“Το σπίτι με τα παράθυρα” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Μια ξεχωριστή διαδικτυακή αστρονομική εμπειρία
“Η Επανάσταση των Χρωμάτων” στην Εθνική Πινακοθήκη
Share This Post