Πόσο κοστίζει μια βουτιά σε 7 οργανωμένες παραλίες της Αττικής


 • Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά αλλά οι διακοπές αργούν ακόμη. Μια βόλτα στις παραλίες της πόλης είναι πάντα μια καλή εναλλακτική για διασκέδαση και δροσιά.

  Για όσους επιλέγουν τις οργανωμένες παραλίες, το κόστος για το Σαββατοκύριακο είναι αρκετά πιο αυξημένο από τις καθημερινές.

  Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, η είσοδος για μια βουτιά στην «Ακτή του Ήλιου» τις καθημερινές είναι στα 6 ευρώ, ενώ τα Σαββατοκύριακα στα 8 ευρώ. Για τα παιδιά έως 5 ετών είναι δωρεάν, ενώ για τα παιδιά από 5-12 ετών τις καθημερινές φτάνει τα 3 ευρώ και τα Σαββατοκύριακα τα 4 ευρώ. Οι άνεργοι τις καθημερινές μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους με 4 ευρώ και τα Σαββατοκύριακα με 5 ευρώ. Σημειώνεται ότι πρόκειται για κατόχους κάρτας ΟΑΕΔ.

  Στην Ακτή Βουλιαγμένης η γενική είσοδος τις καθημερινές είναι 10 ευρώ και το μειωμένο εισιτήριο στα 5 ευρώ, ενώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες η γενική είσοδος είναι 15 ευρώ και το μειωμένο εισιτήριο στα 8 ευρώ.

  Στο Yabanaki Beach – Varkiza Resort τις καθημερινές η τιμή εισόδου ανέρχεται στα 6 ευρώ ανά άτομο και τα Σαββατοκύριακα και αργίες στα 7,20 ευρώ ανά άτομο. Δωρεάν είναι η είσοδος για παιδιά έως 6 ετών και από 6-12 ετών είναι 3,5 ευρώ το παιδί.

  Στη Γαλάζια Ακτή τις καθημερινές η είσοδος είναι δωρεάν με ελάχιστη κατανάλωση ανά άτομο 3 ευρώ. Σαββατοκύριακα και αργίες η είσοδος για ενήλικες είναι 3 ευρώ, για εφήβους 1,5 ευρώ και οποιαδήποτε άλλη παροχή χρεώνεται επιπλέον.

  Η τιμή εισόδου στη Λίμνη Βουλιαγμένης είναι τις καθημερινές 15 ευρώ και τα Σαββατοκύριακα και αργίες 18 ευρώ. Για τα παιδιά έως 5 ετών η είσοδος είναι δωρεάν

  Στο Grand Beach, Λαγονήσι τις καθημερινές το σετ ομπρέλας (για 2 άτομα με 1 μικρό νερό κατά άτομο) φτάνει τα 40 ευρώ . Για παιδιά 2 – 12 ετών(χωρίς ξαπλώστρα) τα 10 ευρώ, ενώ τα Σαββατοκύριακα και Αργίες το σετ Oμπρέλα (για 2 άτομα με 1 μικρό νερό κατά άτομο) είναι 80 ευρώ και για τα παιδιά 2 – 12 ετών (χωρίς ξαπλώστρα) είναι 20 ευρώ • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub