Ξυλοδαρμός 14χρονης από συμμαθήτριές της σε σχολείο


 • Με την ανήλικη παραβατικότητα να είναι σε έξαρση, ένα νέο περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο του Περιστερίου, με μία μαθήτρια Γυμνασίου να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθήτριές της.

  Σύμφωνα με πληροφορίες τον άγριο ξυλοδαρμό της ανήλικης παρακολούθησαν δεκάδες μαθητές και μάλιστα τράβηξαν και βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα.

  Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Star, η μαθήτρια φαίνεται να είναι πεσμένη στο έδαφος και να δέχεται επίθεση από τρεις συμμαθήτριές της στο προαύλιο του σχολείου.

  Το ένα κορίτσι φαίνεται να κρατά τη μαθήτρια για να μη σηκωθεί ενώ η δεύτερη τη σέρνει από τα μαλλιά και τη χτυπάει στην πλάτη. Σε μια στιγμή, η 14χρονη φαίνεται να προσπαθεί να ξεφύγει και τότε δέχεται δυνατές κλοτσιές στα πόδια.

  Η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο του περιστατικού συνέλαβε τις 3 μαθήτριες και τις οδήγησε στο τμήμα, με τους γονείς του θύματος να υποβάλουν μήνυση.

  Ο πατέρας του ανήλικου θύματος μίλησε στο Star, τονίζοντας πως φοβάται για τη ζωή του παιδιού του, καθώς όπως δηλώνει εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Δήλωσε επίσης πως η κόρη του μετά την αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα.

  Η 14χρονη μαθήτρια μετά την επίθεση που δέχτηκε μεταφέρθηκε στο “Παίδων” για εξετάσεις.  Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub