Βόλος: Εισαγγελική παρέμβαση για άγρια περιστατικά bullying σε σχολείο


 • Με τα περιστατικά bullying να αυξάνονται συνέχεια, άλλο ένα ήρθε να προστεθεί στη λίστα το οποίο και προκάλεσε νέα εισαγγελική παρέμβαση. Το τραγικό αυτό περιστατικό συνέβη στις 14 Φεβρουαρίου, σε Γυμνάσιο του Αλμυρού Βόλου. Η Εισαγγελέας Ανηλίκων διέταξε προκαταρκτική για να διερευνηθούν τα αδικήματα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της έργω εξύβρισης.

  Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου άφησε γυμνό από τη μέση και κάτω έναν 13χρονο για να τον χλευάσουν οι συμμαθητές τους και στην «απολογία» του είπε πως το έκανε για πλάκα.

  Μήνυση εναντίον του μαθητή υπέβαλαν τόσο ο διευθυντής του Γυμνασίου στον Αλμυρό Βόλου όσο και οι γονείς του 13χρονου οι οποίοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου ενώ είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα ένδικα μέσα, ώστε να δικαιωθεί το παιδί τους αλλά και να προστατευτούν τα υπόλοιπα παιδιά. Το παιδί που για «χαβαλέ» διαπόμπευσε τον συμμαθητή του ανήκει στην μαθητική συμμορία.

  Από την Εισαγγελία δόθηκε σχετική εντολή για να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη με το παιδί που δέχτηκε την επίθεση και έμεινε μισύγυμνο, ενώ μια ημέρα αργότερα, δηλαδή στις 15 Φεβρουαρίου, θύμα της συμμορίας του σχολείου έπεσε για και ακόμη ένα παιδί που το ενέπλεξαν σε κλοπές πριν λίγους μήνες. Ο «αρχηγός» της συμμορίας του έσπασε για πλάκα τα γυαλιά που φορούσε για να διαβάζει.

   


  Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub