Συνελήφθησαν δύο παιδιά 14 ετών για πορνογραφία

astinomia

Στη σύλληψη δύο ανήλικων παιδιών ηλικίας 14 ετών προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. με την κατηγορία της πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, στο Ηράκλειο της Κρήτης, η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τα ανήλικα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, μετά από καταγγελία ότι επεξεργάστηκαν φωτογραφίες συμμαθητριών τους και κατόπιν τις διακινούσαν στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την καταγγελία τα δύο 14χρονα παιδιά χρησιμοποίησαν φωτογραφίες δύο συμμαθητριών τους, επίσης 14 ετών, τις παραποίησαν ώστε να είναι άσεμνες και κατόπιν τις διακινούσαν στο Διαδίκτυο.

Μαζί με τα παιδιά συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαστικής διερεύνησης.

Διαβάστε ακόμη

Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού: Summer Camp “Το Μυστικό των Πειρατών”
ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκαν οι γεννήσεις σχεδόν σε όλη τη χώρα
Σε κρίσιμη κατάσταση 4 μηνών βρέφος μετά από τροχαίο
Πότε γιορτάζουμε την Γιορτή του Πατέρα
Toy Story 5: Η αγαπημένη παρέα παιχνιδιών επιστρέφει
Επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί: Πότε καταβάλλεται

Δείτε ακόμη

Το Summer BOOM Village Family Festival επιστρέφει
Καλοκαιρινές δράσεις στον Εθνικό Κήπο
Νέα εργαστήρια για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ με θέμα την μεταξοτυπία
Εκπαιδευτικά εργαστήρια animation στο ΚΠΙΣΝ
Βουτιές στην Τέχνη στην Μουσική Βιβλιοθήκη
Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ: Δωρεάν δράσεις για όλη την οικογένεια
Share This Post