Σφραγίζεται το «Allou! Fun Park»

Τη σφράγιση των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων της επιχείρησης υπό την επωνυμία «FUNTASTIC LAND ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε» «Allou! Fun Park» αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Σύμφωνα με τον δήμο «η άδεια λειτουργίας του έχει λήξει από τις 19 Δεκεμβρίου 2024 και έως σήμερα δεν έχουν κατατεθεί όλα τα οριζόμενα από τον Νόμο δικαιολογητικά για την ανανέωσή του».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης επισημαίνει:

«Ο Δήμος και το Αρμόδιο Τμήμα Αδειοδότησης Εμπορικών Δράσεων είχε ενημερώσει εγκαίρως τους υπεύθυνους του «Allou! Fun Park» για την υποβολή των απαραίτητων εγγράφων ανανέωσης της άδειας. Ωστόσο, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις η διαδικασία κατάθεσης των εγγράφων δεν έχει προχωρήσει. Με δική μου εισήγηση και με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και την τήρηση της νομιμότητας, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης αποφάσισε ομόφωνα την σφράγιση των ψυχαγωγικών παιχνιδιών. Καλούμε τους υπεύθυνους της επιχείρησης να συμμορφωθούν άμεσα με τις προβλεπόμενες από τον Νόμο διαδικασίες, ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας των παιχνιδιών στο μέλλον».

Υπενθυμίζεται ότι μόλις λίγες πριν, είχε επικρατήσει πανικός στο λούνα παρκ, όταν σταμάτησε η λειτουργία πολύ ψηλού παιχνιδιού και έμειναν παιδιά και γονείς στον αέρα για τουλάχιστον 15 λεπτά. Η εταιρία σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι έπεσε το ρεύμα και η γεννήτρια που τροφοδοτούσε το παιχνίδι μπήκε σε λειτουργία.

Επισκέπτες του λούνα παρκ της Αθήνας, κατήγγειλαν πως εξαιτίας βλάβης, το παιχνίδι για 15 με 20 λεπτά έμεινε κολλημένο στον αέρα, με αποτέλεσμα να παιδιά να εγκλωβιστούν σε μεγάλο ύψος. Κάποιοι μάλιστα κάποιοι καταγγέλουν ότι υπήρχε κανονικά ρεύμα στα διπλανά παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη

Αρνιακός: Σπάνιο φαινόμενο η τόσο μεγάλη αλλαγή του καιρού
Psaroloco: Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου
Τα 13 δημόσια λύκεια που θα έχουν Διεθνές Απολυτήριο (ΙΒ)
Καιρός: Έρχεται “ψυχρή μεταφορά”
Κυκλοφόρησε το επίσημο βιντεοκλίπ του τραγουδιού “Αστερομάτα”
Ανακαλούνται γνωστές κρέμες για την ακμή

Δείτε ακόμη

Ένα Παραμύθι από το Αυτί στο Μουσείο Βορρέ
Δράσεις για όλη την οικογένεια στην Εθνική Πινακοθήκη
“Είναι Υπέροχο να Είμαι Εγώ” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
“Ζεστή Σοκολάτα με τον Πικάσο” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Η παιδική όπερα “Είμαι δέντρο που μιλά” στην Μουσική Βιβλιοθήκη
Πέντε πρότυπες παιδικές χαρές ΑμεΑ
Share This Post