Σεξουαλική επίθεση σε 14χρονη μέσα σε τρόλεϊ


 • Θύμα σεξουαλικής επίθεσης, μέσα σε τρόλεΐ στο Ζάππειο, έπεσε μία 14χρονη μαθήτρια, από 30χρονο άνδρα που την πέταξε στα καθίσματα και άρχισε να την θωπεύει στο στήθος και τους γλουτούς. βρίζοντας την.

  Ευτυχώς ο οδηγός του τρόλεΐ  αντιλήφθηκε το περιστατικό, ακινητοποίησε το όχημα κάλεσε την αστυνομία με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί.

  Την «κάρφωνε» και την κατέγραφε

  Η 14χρονη γύριζε  με το τρόλεΐ μαζί με δύο φίλες της στις 04:45 από διασκέδαση, όταν ο 30 χρόνος δηλωμένος Γάλλος υπήκοος με τα στοιχεία Μπιλάλ Μωχάμεντ Μπουφεράρα, άρχισε να την τραβάει video και φωτογραφίες με το κινητό του τηλέφωνο.

  Το 14χρονο κορίτσι του είπε να σταματήσει κι εκείνος όρμηξε πάνω της, την πέταξε στα καθίσματα και αφού τη χτύπησε στο κεφάλι, άρχισε να θωπεύει το στήθος και τους γλουτούς της βρίζοντας την χυδαία.

  Το κορίτσι κάλεσε σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο οδηγός του τρόλεΐ να ακινητοποιήσει το όχημα, να κλείσει τις πόρτες και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο μπήκαν μέσα στο τρόλεΐ και πέρασαν χειροπέδες στο δράστη.


  Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub