Σάλος με δασκάλα παιδικού σταθμού που τρομάζει τα «κακά» παιδιά με μάσκα του Scream


 • Εργαζόμενοι σε παιδικό σταθμό του Μισισιπή φορούν τρομακτική μάσκα «Scream», για συνετίσουν τα «άτακτα» παιδιά!

  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily mail» τα βίντεο εμφανίστηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας αρκετούς εργαζόμενους να προσπαθούν να τρομάξουν τα παιδιά για να έχουν καλύτερη συμπεριφορά.

  Ένα από τα βίντεο που κοινοποιήθηκαν  στο διαδίκτυο δείχνει έναν εργαζόμενο παιδικού σταθμού να λέει στη γυναίκα με τη μάσκα να αποφύγει ορισμένα νήπια που ήταν «καλά», λέγοντας «μην τα πιάσετε». Τα παιδιά φαίνονται να κλαίνε με αναφιλητά καθώς η γυναίκα κάνει τον γύρο αρκετών τάξεων, φωνάζοντας και ουρλιάζοντας στα παιδιά, φορώντας την τρομακτική μάσκα.

   

  Το βίντεο που διαρκεί περισσότερο από δύο λεπτά δείχνει τη γυναίκα κάποια στιγμή να σκύβει προς ένα παιδί που ήταν «κακό» και να ρωτάει «είσαι κακός, μήπως πρέπει να σε βγάλω έξω;». Το παιδί, εμφανώς αναστατωμένο και προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπό του από τη γυναίκα με τη μάσκα, φωνάζει «όχι» και κουνάει το κεφάλι του στην ερώτησή της.

  Παρά την απάντησή του, η γυναίκα ουρλιάζει κατευθείαν στο πρόσωπο του νεαρού αγοριού πριν φωνάξει «καλύτερα να είσαι καλός». Στη συνέχεια, η παιδαγωγός αλλάζει αίθουσα καθώς τα παιδιά στο πρώτο δωμάτιο συνεχίζουν να κλαίνε, λέγοντας στη δεύτερη ομάδα παιδιών «καλύτερα να είστε έτοιμοι».

  Τουλάχιστον τρία παιδιά φαίνονται στη συνέχεια να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ένα ράφι καθώς η γυναίκα χτυπάει την πόρτα. Καθώς μπαίνει στο δωμάτιο, και τα τρία παιδιά αρχίζουν να ουρλιάζουν και να κλαίνε.

  Σε ένα άλλο βίντεο, η εργαζόμενη στον παιδικό σταθμό πίσω από τη μάσκα φωνάζει σε ένα τραπέζι με παιδιά που φαίνεται να τρώνε μεσημεριανό γεύμα.

   

   

    • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub