Πετράλωνα: Αδέρφια μήνυσαν τον πατέρα τους για βιασμό και τη μητέρα για συγκάλυψη


 • Σε μήνυση προχώρησαν μια 22χρονη και ο 17χρονος αδερφός της από τα Πετράλωνα, οι οποίοι καταγγέλλουν τον πατέρα τους για συστηματική σεξουαλική κακοποίηση και τη μητέρα τους για συνέργεια.

  Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η υπόθεση έγινε γνωστή στις Αρχές το 2018, όταν τα δύο αδέλφια – ηλικίας τότε 18 ετών το κορίτσι και 13 ετών το αγόρι – κατήγγειλαν τον πατέρα τους ότι τα βίαζε κατ’ εξακολούθηση και ότι τα προωθούσε σε φίλους του.

  Το αγόρι είχε εκμυστηρευτεί σε έναν εκπαιδευτικό του όλα όσα βίωναν τα δύο αδέρφια στα χέρια του πατέρα τους.

  Στη μήνυση αναφερόταν ότι οι βιασμοί ξεκίνησαν το 2012, όταν δηλαδή το αγόρι ήταν 7 και το κορίτσι 12 ετών. Στην καταγγελία τα παιδιά ανέφεραν επίσης ότι ο πατέρας τους έφερνε στο σπίτι φιλικά πρόσωπα και άγνωστους άντρες, οι οποίοι και αυτοί τα βίαζαν.

  Η μήνυση έγινε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, με τον Εισαγγελέα να διατάσσει προκαταρκτική έρευνα στην Αστυνομία. Ωστόσο, από όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν υπήρξε συνέχεια.

  Φέτος, τέσσερα χρόνια μετά την καταγγελία του 2018, τα αδέλφια εμφανίστηκαν ξανά στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και έκαναν μήνυση σε βάρος της μητέρας τους για συγκάλυψη της δράσης του πατέρα τους.

  Όπως φέρεται να κατέθεσαν, η μητέρα τους γνώριζε για τους βιασμούς και δεν έκανε τίποτα για να τα προστατεύσει.
  Με πληροφορίες από ΕΡΤ  Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub