Πάρις Χίλτον: Περιέγραψε την κακοποίησή της ως παιδί σε οικοτροφείο

Η Πάρις Χίλτον περιέγραψε την κακοποίηση της ως παιδί σε διάφορα οικοτροφεία που την έστελναν οι γονείς της.

Σε ομιλία της στην επιτροπή του Κογκρέσου “House Ways and Means” η οποία εξετάζει την ενίσχυση της προστασίας της παιδικής πρόνοιας δήλωσε πως θα είναι η φωνή για τα παιδιά που οι φωνές τους δεν ακούγονται και δεν μπορούν να προστατευτούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πάρις Χίλτον έχει ξαναμιλήσει δημόσια για την κακοποίησή της τα οικοτροφεία εξαιτίας της προβληματικής συμπεριφοράς που είχε.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες από το USA Today, δήλωσε πως όταν ήταν 16 χρονών την άρπαξαν από το κρεββάτι στη μέση της νύχτας και την μετέφεραν σε μία από τις τέσσερις δομές που θα έμενε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως “Τα προγράμματα αυτά υπόσχονταν θεραπεία, ανάπτυξη και υποστήριξη αλλά αντίθετα, δεν μου επέτρεψαν να μιλήσω, να κινηθώ ελεύθερα ή ακόμη και να κοιτάξω έξω από ένα παράθυρο για δύο χρόνια…το προσωπικό με εξευτέλιζε, μου έδιναν με το ζόρι φάρμακα, με κακοποιούσαν σεξουαλικά, με έγδυναν και με έσερναν στους διαδρόμους, ρίχνοντας με τελικά στην απομόνωση”.

Υπογράμμισε ότι οι γονείς της Rick και Kathy Hilton δεν γνώριζαν τίποτα για αυτά τα βασανιστήρια γιατί είχαν «εξαπατηθεί» από τα πανάκριβα οικοτροφεία που την έστελναν για τις πολύ καλές μεθόδους και παροχές τους.

Επεσήμανε τέλος την σπουδαιότητα της προστασίας των ψυχών των παιδιών τονίζοντας “Τι είναι πιο σημαντικό; Η προστασία του κέρδους ή οι ζωές αυτών των νέων; Ως μητέρα, αυτές οι ιστορίες μου ραγίζουν την καρδιά», είπε στα μέλη της επιτροπής και κατέληξε: «Αν είστε παιδί σε ίδρυμα της πρόνοιας να ξέρετε αυτό: Σας βλέπω, σας νιώθω και είμαι εδώ για εσάς”.

 

Διαβάστε ακόμη

Και όμως η Hello Kitty δεν είναι γάτα
Κλειστός ο Εθνικός κήπος
Μάθημα Ηθικής για όσα παιδιά δεν διδάσκονται Θρησκευτικά
Δεκατριάχρονος δέχθηκε επίθεση από 10 άτομα
Πατέρας έσωσε το 4χρονο παιδί του από πνιγμό σε πισίνα
Ζέτα Δούκα: Αγαπήστε και αποδεχτείτε το σώμα σας

Δείτε ακόμη

“Το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” σε καλοκαιρινή περιοδεία
Γλυπτική και σώμα: μια σύνθεση
Καλοκαίρι για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Εθνική Πινακοθήκη: Από την επιφάνεια στον χώρο
Μουσείο Μαρία Κάλλας: Δωρεάν καλοκαιρινές δράσεις για παιδιά
Meet Market: Δωρεάν δραστηριότητες για παιδιά
Share This Post