Oι γονείς του Παναγιώτη – Ραφαήλ αλληλέγγυοι στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας

Οι γονείς του Παναγιώτη – Ραφαήλ, του μικρού που η περιπέτεια της υγείας του κατάφερε να συγκινήσει και να κινητοποιήσει όλη τη χώρα, έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας.

Οι γονείς του Παναγιώτη - Ραφαήλ αλληλέγγυοι στους πυρόπληκτους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας

Η συγκινητική ανάρτηση των γονέων του Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Με ανάρτηση στη σελίδα του Facebook “Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ” ευχήθηκαν ανήμερα της γιορτής της Παναγίας σε όλο τον κόσμο και εξέφρασαν την υποστήριξη τους στους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας.

Η ανάρτηση συνοδεύθηκε απο μία φωτογραφία του Παναγιώτη – Ραφαήλ στις αρχές του καλοκαιριου, να απολαμβάνει ξέγνοιαστος πλέον το καλοκαίρι στην παραλία Αχλάδι της Βόρειας Εύβοιας, όπου μαζί με τους γονείς του βρίσκονται για διακοπές.

Η ανάρτηση αυτή των γονέων του Παναγιώτη – Ραφαήλ σκόρπισε συγκινηση στο Πανελλήνιο, μιας και το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για την πορεία της υγείας του μικρούλη παραμένει αμείωτο. Όπως όλα δείχνουν η πορεία της υγείας του εξελίσσεται θετικά, μετά και την ολοκλήρωση της γονιδιακής θεραπείας που υποβλήθηκε σε νοσοκομείο της Βοστώνη για την αντιμετώπιση της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας που εμφάνισε.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανάρτησης:
“Χρόνια πολλα με υγεία σε όλους!! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας. Η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ας βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε. Αυτοί οι άνθρωποι μας χρειάζονται και γνωρίζουμε πολυ καλά ότι η αλληλεγγύη είναι το μόνο μας όπλο. Υ. Γ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε αρχές καλοκαιριού στο Αχλάδι της Βόρειας Εύβοιας. Ελπίζουμε να ξαναδούμε αυτό το πράσινο στα μέρη μας”

Η ανάρτηση αυτή δημιούργησε συγκινησιακή φόρτιση στους followers της σελίδας του Παναγιώτη – Ραφαήλ, καθώς οι γονείς του ανταποδίδουν με κάθε ευκαιρία τη γενναιοδωρία και την αλληλεγγύη που οι ίδιοι δέχθηκαν για το παιδί τους. Επιπλέον για τους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας, με τους οποίους η οικογένεια συνδέεται με στενούς δεσμούς, ήταν ένα μήνυμα ελπίδας, καθώς οι ευχές αυτές προέρχονται απο μία οικογένεια που ταλαιπωρήθηκε και πάλεψε για ένα απο τα ύψιστα αγαθά της ζωής, την υγεία του παιδιού τους.

Διαβάστε ακόμη

Γονείς καβγάδισαν μπροστά στα παιδιά τους έξω από σχολείο
Δήμος Αθηναίων: Κλείνουν προσωρινά 12 παιδικές χαρές
Δημοτικά σχολεία: Πόσες μέρες μαθημάτων απομένουν
Mαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία όταν ακούμπησε γυμνό καλώδιο
Λάρισα: Με βίασε όταν ήμουν 11 ετών στην καρότσα του αγροτικού
Δήμος Αθηναίων: Δημιουργία μνημείου για τα θύματα στα Τέμπη

Δείτε ακόμη

Neue Schule Athen
Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο στο Ίδρυμα Ευγενίδου
Athens Bike Festival
Νέα μόνιμη έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη με ελεύθερη είσοδο
Athens Science Festival στην Τεχνόπολη
Συναυλία με παιδικά τραγούδια στον Σταυρό του Νότου
Share This Post