Νέα Σμύρνη: «Δεν ξέρω ποιον να πρωτοθρηνήσω» αναφέρει η μητέρα του 18χρονου αδελφοκτόνου

astinomia

Με την κοινή γνώμη να είναι συγκλονισμένη από την δολοφονία του 16χρονου από τον 18χρονο αδελφό του, η μητέρα τους περιέγραψε τα όσα έγιναν την ημέρα της δολοφονίας, τονίζοντας ωστόσο πως δεν ξέρει ποιο από τα δύο της παιδιά να πρωτοθρηνήσει.

Συγκεκριμένα συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας των παιδιών η οποία μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή “Live news”, αναφέρει πως ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει όλα όσα έχουν συμβεί.

“Έγιναν όλα σε πάρα πολλούς γρήγορους ρυθμούς. Δεν πρόλαβε, γιατί ο μικρός μου γιος με έριξε πολλές φορές κάτω για να φύγω από τη μέση την ώρα που τον είχε βάλει σε μία γωνία και τον χτυπούσε. Ο μεγάλος μου ο γιος προσπαθούσε να αμυνθεί, εγώ σηκωνόμουν κάτω και ξαναέπεφτα. Είχε αρπάξει το ψαλίδι και τον απειλούσε, απλά γιατί ήταν η άμυνά του και θεωρούσε ότι εάν τον φοβέριζε με κάτι θα σταματούσε” επισημαίνει.

«Κατευθύνθηκε στο σαλόνι ο μικρός για να αποφύγει την επίθεση του μεγάλου. Ο μεγάλος είχε πάρει ένα ψαλίδι που είχα αφήσει στο κρεβάτι, αφού προηγουμένως είχα ανοίξει μία συσκευασία. Αυτός έτσι όπως άνοιγαν την πόρτα και δεν πρόλαβα να πάω να τους ξαναχωρίσω, πήρε το ψαλίδι και το κάρφωσε στα πλευρά».

Ο 16χρονος τότε κατευθύνθηκε στην κουζίνα και φώναζε στον αδερφό του «τι μου έκανες;».

«Εκείνος προσπαθούσε να του προσφέρει βοήθεια, φώναζε να πάρουμε το ΕΚΑΒ, έκλαιγε και ζητούσε συγγνώμη».

Όπως είπε η μητέρα των δύο παιδιών, η σχέση του 18χρονου και του 16χρονου χαρακτηριζόταν από ένταση, καθώς υπήρχε ζήλεια μεταξύ τους, ενώ εξέφρασε την ανησυχία της για τον 18χρονο καθώς ο κατηγορούμενος είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του εάν μπει φυλακή.

Ο 18χρονος αδελφοκτόνος απολογείται αύριο, Παρασκευή ενώπιον της ανακρίτριας. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος είναι γνωστός στις Αρχές καθώς είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2022 από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Νέας Σμύρνης για την τέλεση δύο ληστειών. Πέντε μήνες μετά, και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2022, είχαν συλληφθεί τόσο ο 18χρονος όσο και ο 16χρονος αδελφός του για ενδοοικογενειακή βία μετά από καβγά που είχαν και πάλι για τα ρούχα.

 

Πηγή: MEGA

Διαβάστε ακόμη

Πώς επηρεάζει ένα διαζύγιο την ανάπτυξη των παιδιών
Ιδιωτικό σχολείο της Αττικής απέκλεισε 5χρονο μαθητή με διαβήτη
Δύο παιδικές ταινίες στις μεγάλες οθόνες
Ποδηλατοβόλτες χωρίς εμπόδια
Κορονοϊός: Διπλασιάζεται ο κίνδυνος Long COVID στα παιδιά
ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Καιρού για καταιγίδες και χαλάζι

Δείτε ακόμη

Galtuk – Η Χώρα των Ονείρων στο Θέατρο Παλλάς
“Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Ημέρες” στο Θέατρο Χορν
Μουσικοχορευτική παράσταση στο Μουσείο Μαρία Κάλλας
“Μικρές εφευρέσεις”: Εργαστήριο για παιδιά στο Β&Ε Γουλανδρή
“Η Τοσοδούλα” από το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας Οδησσού στο Μέγαρο
“Ο Κουρέας της Σεβίλλης” στο Θέατρο Πορεία
Share This Post