Μωρό τριών ημερών συμπεριφέρεται σαν τριών μηνών (vid)


 • Ένα μωράκι τριών ημερών στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, άφησε έκπληκτη τη μαμά του όταν άρχισε σιγά σιγά να μπουσουλάει στη κρεβατάκι του μαιευτηρίου, στηρίζοντας το κεφάλι του.

  Σύμφωνα με την DailyMail, η μητέρα έβγαλε και κατέγραψε όλα όσα έκανε η μικρούλα στο κινητό της, και το βίντεο έχει γίνει viral.

  «Την πρώτη φορά που την είδα να μπουσουλάει έπαθα σοκ. Έχω κάνει babysitting το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου και έχω εμπειρία με παιδιά πάνω από 20 χρόνια. Κάτι τέτοιο δεν το έχω ξαναδεί» είπε η μητέρα.

  «Δεν έχω ξαναβρεθεί με μωρό τριών ημερών, αλλά αυτό δεν το έχω ξαναδεί. Ο τρόπος που σήκωσε το κεφάλι της με άφησε σοκαρισμένη. Η μητέρα μου ήταν η μοναδική μέσα στο δωμάτιο και μου είπε να την βιντεοσκοπήσω. Ειδάλλως δεν θα με πίστευε κανένας. Ο σύντροφός μου δεν ήταν στο δωμάτιο και ξέρω ότι αν δεν έπαιρνα βίντεο, δεν θα με πίστευε» συμπλήρωσε.

  Τώρα, σε ηλικία τριών μηνών, η Σαμάνθα είπε ότι η κόρη της στέκεται ήδη όρθια με υποστήριξη και δήλωσε ότι δεν θα αργήσει να αρχίσει να περπατάει.

  Η περήφανη μητέρα δήλωσε ότι αισθάνεται σαν να μην είχε «ποτέ νεογέννητο παιδί» και… κάθε μέρα δηλώνει συγκλονισμένη από τα κατορθώματα της κόρης της.

  Αξίζει να σημειωθεί πως η μέση ηλικία για ένα μωρό να αρχίσει να μπουσουλάει είναι περίπου εννέα μηνών, αλλά η Nyilah μάλλον δεν ήθελε να περιμένει τόσο πολύ.

     Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub