Μητέρα πούλησε το νεογέννητο παιδί της για να κάνει πλαστική στη μύτη

moro

Συνελήφθη η 33χρονη μητέρα από την Ρωσία που πούλησε το νεογέννητο μωρό της για να εισπράξει χρήματα με τα οποία θα έκανε πλαστική επέμβαση στη μύτη.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η 33χρονη από το Νταγκεστάν της νότιας Ρωσίας πούλησε των πέντε ημερών γιο της για να εισπράξει 200 χιλιάδες ρούβλια (2.900 λίρες).

Η Ρωσίδα που βρίσκεται υπό κράτηση, είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της ότι δεν ήθελε να κρατήσει το βρέφος. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», κατάφερε να βρει ένα ζευγάρι για να αγοράσει τον γιο της, μόλις πέντε 24ωρα μετά τη γέννησή του στις 25 Απριλίου.

«Η βιολογική μητέρα ήθελε να αφήσει το μωρό της στο νοσοκομείο», δήλωσε η γυναίκα που αγόρασε το μόλις πέντε μηνών αγοράκι. «Δεν μπορούσε να συντηρήσει το παιδί, κι έτσι το πήρα εγώ», πρόσθεσε.

Όταν όμως το βρέφος χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη, οι γιατροί ζήτησαν από το ζευγάρι το πιστοποιητικό γέννησής του. Κι όταν οι θετοί γονείς επέστρεψαν στη γυναίκα ζητώντας το πιστοποιητικό γέννησης του γιου της , εκείνη τους είπε ότι θα τους το έδινε μόνο με αντάλλαγμα άλλα 100.000 ρούβλια (περίπου 1.440 λίρες).

Η μητέρα είχε πει στο ζευγάρι ότι ήταν άνεργη, άστεγη και δεν χρήματα για να ζήσει. Κι όταν στις 26 Μαίου έλαβε το χρηματικό ποσό, τους είπε ότι σκόπευε να ξοδέψει τα μετρητά σε μια αισθητική επέμβαση στη μύτη για να…αναπνέει καλύτερα. Η αστυνομία συνέλαβε και τους τρεις για εμπορία ανθρώπων.

Διαβάστε ακόμη

ΕΦΕΤ: Νέα ανακοίνωση για την ανάκληση της φέτας
Είναι τοξική η πικροδάφνη στα σχολεία;
Βρέφος πέθανε μετά από αντιισταμινικό που του έδωσαν για να ηρεμήσει
Βουλιαγμένη: Τι καταγγέλλει η μητέρα για την αρπαγή του ανηλίκου
“Η Έλι και η Παρέα των Φαντασμάτων” στους κινηματογράφους
Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 2026: Η άνοιξη ανθίζει στο Άλσος

Δείτε ακόμη

Πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
“Στο ένδοξο αλωνάκι. Μεσολόγγι 1826, Έξοδος” στην ΕΒΕ
Summer camps 2026
“Το σπίτι με τα παράθυρα” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Μια ξεχωριστή διαδικτυακή αστρονομική εμπειρία
“Η Επανάσταση των Χρωμάτων” στην Εθνική Πινακοθήκη
Share This Post