Κόρινθος: Μυστήριο με τον πνιγμό της 6χρονης Αμέλιας
Μυστήριο καλύπτει τον πνιγμό του 6χρονου κοριτσιού και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το άτυχο κορίτσι.
Ο πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Κορίνθου για να απολογηθεί ενώ του ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου, ισχυρίστηκε ότι η 6χρονη κόρη του φορούσε σωσίβιο και κολυμπούσε μαζί του στο νερό.
Όπως κατέθεσε στους λιμενικούς φόρεσε σωσίβιο στο κοριτσάκι για να κολυμπήσει ενώ είχε μπει κι αυτός στη θάλασσα. Στη συνέχεια, προσπάθησε να ανεβάσει την κόρη του πάνω σε μια δεμένη βάρκα και όπως ισχυρίστηκε, του γλίστρησε από τα χέρια, της έφυγε το σωσίβιο από τη μέση και η μικρή βρέθηκε στο βυθό, σε βάθος 6μέτρων. Ο ίδιος δεν μπορούσε να βουτήξει να τη σώσει γιατί έχει άσθμα, οπως εξήγησε!
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekorinthos.gr όταν το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι πρώτοι άνθρωποι που έσπευσαν κοντά στην 6χρονη είδαν ότι φορούσε τα ρούχα της και το ένα από τα δύο παππούτσια της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του και χθες το μεσημέρι πήρε απο τη μητέρα, την κόρη του για να πάνε μαζί για μπάνιο.
Στο ηχητικό ντικουμέντο δίνονται κάποιες πληροφορίες για την οικογένιεια.