Κιβωτός του κόσμου: Το πράσινο κλουβί της τιμωρίας


 • Η φωτογραφία – ντουκουμέντο αποκαλύπτει το πράσινο «κλουβί της τιμωρίας» στην Κιβωτό του Κόσμου, στον Βόλο.

  Πρόκειται για το κλουβί που είχε ο βιομήχανος, Κώστας Λούλης, στο κτήμα του για να μένουν μέσα κότες, χήνες και φασιανοί.

  Ο αντιδήμαρχος και βιομήχανος, Κώστας Λούλης μίλησε στο protothema.gr για την ύπαρξη του πράσινου κλουβιού.

  «Το 2015 είχα κάνει την πρώτη δωρεά στην «Κιβωτό του Κόσμου» όπου ήταν 15 στρέμματα κήπος με πρότυπο αγρόκτημα, θα έλεγα. Μέσα σε αυτά τα στρέμματα υπάρχει και το κτίριο όπου στεγάζονται μέχρι και σήμερα τα παιδιά της «Κιβωτού».

  Σε αυτόν τον κήπο όπου έμενα μαζί με την οικογένειά μου για πολλά χρόνια και προτού κάνω τη δωρεά στην «Κιβωτό» είχα τοποθετήσει 8 μεγάλα κλουβιά κι άλλα δύο μικρότερα κι είχα βάλει μέσα διάφορα ζώα όπως πάπιες, χήνες, κότες, φασιανούς, κύκνους και ήταν ένας υπέροχος κήπος γεμάτος ζώα.

   

   

  Τώρα, από ότι έμαθα υπάρχει μια μητέρα η οποία καταγγέλει ότι οι άνθρωποι από τη δομή κλείδωναν το παιδί της μέσα σε αυτά τα κλουβιά προκειμένου να τιμωρηθεί ώστε να συμμορφωθεί. Δεν μπορώ να προδικάσω τον πατέρα Αντώνιο, σέβομαι το τεκμήριο της αθωότητας και αυτό είναι δουλειά της Δικαιοσύνης. Με ρωτάει ο κόσμος αν μετά από όλες αυτές τις καταγγελίες,μετάνιωσα που έκανα αυτή τη δωρεά στην «Κιβωτό του κόσμου». Δεν το μετάνιωσα γιατί το έκανα για αυτά τα παιδάκια που έχουν μεγάλη ανάγκη. Ο σκοπός της δωρεάς μου ήταν να ζήσουν σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον αυτά τα πονεμένα παιδιά.

  Μάλιστα, είχε ευαισθητοποιηθεί κι η πρώην σύζυγός μου με το θέμα των παιδιών της Κιβωτού και είχε δωρίσει κι αυτή, άλλα 10 στρέμματα. Επειδή είχαν μεγάλη αξία η Κιβωτός, μας κατέβαλε την αξία των ανακαινίσεων» δήλωσε ο Κώστας Λούλης.


  Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub