Κιβωτός του Κόσμου: O πατέρας Αντώνιος στο στόχαστρο για την ασέλγεια


 • Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ πως το πρόσωπο που έχει καταγγείλει ο 19χρονος για ασέλγεια στην Κιβωτό του Κόσμου είναι ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το ένα πρόσωπο για το οποίο έχουν γίνει καταγγελίες είναι ο πατέρας Αντώνιος, σε βάρος του οποίου υπάρχει μία πολύ σοβαρή καταγγελία ενός 19χρονου για ασέλγεια. Ο 19χρονος την περασμένη Τετάρτη έδωσε αναλυτική κατάθεση 7 σελίδων στα γραφεία της υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

  Στην κατάθεσή του, ο 19χρονος περιέγραψε πως ο πατέρας Αντώνιος ήταν εκείνος που τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά. «Στην Καλαμάτα από το καλοκαίρι μέχρι και τον Νοέμβριο που κάναμε μπάνιο στη θάλασσα, στα παιχνίδια που κάναμε στο νερό, καθώς έκανε πως με έπνιγε, άρχισε να βάζει το χέρι του μέσα από το μαγιό μου», περιγράφει στην κατάθεση του.

  Σε άλλο κομμάτι της κατάθεσής του, που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 19χρονος αναφέρει: «Μετά τα Χριστούγεννα του 2020 έκανε ένα χειρουργείο. Ήμουν μαζί του 24 ώρες το 24ωρο για να τον φροντίζω. Με τραβούσε κοντά του συνέχεια και εγώ τραβιόμουν χωρίς να του πω κάτι και μου είπε “σήκω φύγε”. Την επόμενη μέρα, που πήγα στο δωμάτιό του, με έβριζε και μου συμπεριφερόταν υποτιμητικά. Ποτέ δεν έβγαζε κι έβαζε τα παπούτσια και τις κάλτσες του. Ήθελε να τον υπηρετούν».

  Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές ερευνούν τουλάχιστον τρεις υποθέσεις ασέλγειας και τέσσερα περιστατικά ξυλοδαρμών ενώ στο «μικροσκόπιο» βρίσκονται πέντε δομές, της Αθήνας, του Βόλου, της Χίου, των Ιωαννίνων και της Καλαμάτας. Οι καταγγελίες μάλιστα αξιολογούνται ως πολύ σοβαρές, καθώς προέρχονται από διαφορετικά πρόσωπα και χώρους και αφορούν διάφορα αδικήματα.

    • Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

 • Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub