Κιβωτός του κόσμου: Νέα καταγγελία 15χρονου για ασέλγεια από τον πατέρα Αντώνιο

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου με νέα συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε σήμερα 15χρονος  φιλοξενούμενος της δομής του Βόλου, ο οποίος κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ασέλγειας, πριν από περίπου δύο χρόνια, από τον πατέρα Αντώνιο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το 15χρονο αγόρι, το οποίο είχε αναφέρει στην κατάθεσή του ο 19χρονος ξεκίνησε τις αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμους και τον πατέρα Αντώνιο.

Ο 15χρονος, περιγράφεται στην κατάθεση που έδωσε ο 19χρόνος στις 16 Νοεμβρίου και είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει η μεγάλη έρευνα για την ΜΚΟ. Μάλιστα, στην τελευταία σελίδα της κατάθεσής του, ο 19χρονος, αναφορικά με το συγκεκριμένο παιδί, ανέφερε: «Τον Αύγουστο που μας πέρασε, μιλώντας τηλεφωνικά με μια τραπεζοκόμο στο Βόλο, μου είπε ότι ο πατέρας Αντώνιος κλείνεται με τις ώρες στο δωμάτιό του με ένα παιδί, ο οποίος είναι τώρα στην Α’ Γυμνασίου. Επειδή ξέρω τον πατέρα Αντώνιο, είμαι σίγουρος ότι του κάνει τα ίδια».

Οι δύο εισαγγελείς Ανηλίκων προσέγγισαν τον μαθητή και, πριν λίγες μέρες, κλιμάκιο, παρουσία ειδικών παιδοψυχολόγων, μετέβη στο Βόλο, όπου πήρε κατάθεση από τον 15χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το παιδί ήταν φοβισμένο, δεν ήθελε να πει πολλά και η κατάθεσή του.
Έτσι, οι εισαγγελείς, αφού άφησαν να περάσουν μερικές ημέρες, κατάφεραν να πείσουν τον 15χρονο να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, να απελευθερωθεί και, όπως χαρακτηριστικά λένε, να τα πει όλα. Έτσι σήμερα, ίδιες πηγές λένε ότι το παιδί, παρουσία παιδοψυχολόγου, μίλησε και πάλι, αυτή τη φορά, η συνάντηση έγινε εκτός δομής, ο μαθητής «ξεκλείδωσε» και περιέγραψε σκηνές που προκαλούν ανατριχίλα.

Διαβάστε ακόμη

Δήμος Αθηναίων: Κλείνουν προσωρινά 12 παιδικές χαρές
Δημοτικά σχολεία: Πόσες μέρες μαθημάτων απομένουν
Mαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία όταν ακούμπησε γυμνό καλώδιο
Λάρισα: Με βίασε όταν ήμουν 11 ετών στην καρότσα του αγροτικού
Δήμος Αθηναίων: Δημιουργία μνημείου για τα θύματα στα Τέμπη
Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις από την Ένωση Πνευμονολόγων

Δείτε ακόμη

Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο στο Ίδρυμα Ευγενίδου
Athens Bike Festival
Νέα μόνιμη έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη με ελεύθερη είσοδο
Athens Science Festival στην Τεχνόπολη
Συναυλία με παιδικά τραγούδια στον Σταυρό του Νότου
Το Summer Camp του School Events στο ΟΑΚΑ
Share This Post