Ηλιούπολη: 13χρονοι έδωσαν ραντεβού για ξύλο σε σχολείο

Ομάδες ανήλικων παιδιών έδωσαν ραντεβού για ξύλο σε σχολικό συγκρότημα της Ηλιούπολης που κατέληξε σε τραυματισμό, κλοπή αλλά και συλλήψεις μικρών παιδιών και των γονέων τους.

Το νέο θλιβερό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Εξι αγόρια 13 και 14 χρόνων, σε ομάδες των τριών, συναντήθηκαν στο προαύλιο του σχολείου και διαπληκτίστηκαν για ασήμαντες διαφορές που είχαν μεταξύ τους.

Σύντομα η κατάσταση ξέφυγε και η ομάδα των τριών 14χρονων επιτέθηκε σε έναν 13χρονο, τον ξυλοκόπησαν και στην συνέχεια του αφαίρεσαν και ένα μικρό χρηματικό ποσό που είχε μαζί του.

 

Οι γονείς του 13χρονου κατήγγειλαν την επίθεση στην Αστυνομία και μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, εντοπίστηκαν οι τρείς 14χρονοι και συνελήφθησαν. Μαζί τους όμως συνελήφθησαν και οι γονείς τους οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της «παραμέληση εποπτείας των ανήλικων τέκνων τους».

Η γνωριμία του 13χρονου με τον έναν από τους 14χρονους έγινε περίπου πριν από τέσσερις μήνες ιντερνετικά. Για κάποιον λόγο όμως δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμη

Γονείς καβγάδισαν μπροστά στα παιδιά τους έξω από σχολείο
Δήμος Αθηναίων: Κλείνουν προσωρινά 12 παιδικές χαρές
Δημοτικά σχολεία: Πόσες μέρες μαθημάτων απομένουν
Mαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία όταν ακούμπησε γυμνό καλώδιο
Λάρισα: Με βίασε όταν ήμουν 11 ετών στην καρότσα του αγροτικού
Δήμος Αθηναίων: Δημιουργία μνημείου για τα θύματα στα Τέμπη

Δείτε ακόμη

Neue Schule Athen
Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο στο Ίδρυμα Ευγενίδου
Athens Bike Festival
Νέα μόνιμη έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη με ελεύθερη είσοδο
Athens Science Festival στην Τεχνόπολη
Συναυλία με παιδικά τραγούδια στον Σταυρό του Νότου
Share This Post