Ηλιούπολη: 13χρονοι έδωσαν ραντεβού για ξύλο σε σχολείο


 • Ομάδες ανήλικων παιδιών έδωσαν ραντεβού για ξύλο σε σχολικό συγκρότημα της Ηλιούπολης που κατέληξε σε τραυματισμό, κλοπή αλλά και συλλήψεις μικρών παιδιών και των γονέων τους.

  Το νέο θλιβερό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων, σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Εξι αγόρια 13 και 14 χρόνων, σε ομάδες των τριών, συναντήθηκαν στο προαύλιο του σχολείου και διαπληκτίστηκαν για ασήμαντες διαφορές που είχαν μεταξύ τους.

  Σύντομα η κατάσταση ξέφυγε και η ομάδα των τριών 14χρονων επιτέθηκε σε έναν 13χρονο, τον ξυλοκόπησαν και στην συνέχεια του αφαίρεσαν και ένα μικρό χρηματικό ποσό που είχε μαζί του.

   

  Οι γονείς του 13χρονου κατήγγειλαν την επίθεση στην Αστυνομία και μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, εντοπίστηκαν οι τρείς 14χρονοι και συνελήφθησαν. Μαζί τους όμως συνελήφθησαν και οι γονείς τους οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της «παραμέληση εποπτείας των ανήλικων τέκνων τους».

  Η γνωριμία του 13χρονου με τον έναν από τους 14χρονους έγινε περίπου πριν από τέσσερις μήνες ιντερνετικά. Για κάποιον λόγο όμως δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ τους.


  Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

  Γράψτε το σχόλιο σας

  Kidshub