
Δύο ανήλικοι, μαθητές γυμνασίου συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου, χθες Δευτέρα, για τη φωτιά στη Γλυφάδα, στην περιοχή της Τερψιθέας.
Συγκεκριμένα οι δύο ανήλικοι συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου για τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας, περίπου στις 20:00, στην περιοχή της Τερψιθέας στην Άνω Γλυφάδα. Οι ανήλικοι είναι μαθητές γυμνασίου και οδηγήθηκαν μαζί με τους γονείς τους στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας όπου έδωσαν κατάθεση.
Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Δήμου Γλυφάδας, η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό. «Δύο νεαροί εθεάθησαν “επί το έργον”, κυνηγήθηκαν από κατοίκους, αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας. Η κατάσβεση της πυρκαγιάς ήταν άμεση» αναφέρεται επίσης.
Share This Post












