Χαμόγελο του Παιδιού: Missing alert για την εξαφάνιση 12χρονου

Ο 12χρονος σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, επέστρεψε στο σπίτι του και είναι καλά στην υγεία του.

Όπως γράφει η ανακοίνωση: Η περιπέτεια του ανήλικου Κοσμά Κ., 12 ετών, έληξε σήμερα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο ανήλικος επέστρεψε και είναι καλά στην υγεία του.

Συναγερμός είχε σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση του 12χρονου Κοσμά Κ. από την περιοχή της Καβάλας, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 20/06.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κοσμάς Κ., 12 ετών, έχει ύψος 1,50 μ. και αδύνατος, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, μαύρο σορτσάκι και μαύρα παπούτσια. Στο δεξί χέρι φορούσε βραχιόλι ταυτότητας, ασημένιο με μαύρο κορδόνι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

 

missing-alert.jpg

Διαβάστε ακόμη

Αρνιακός: Σπάνιο φαινόμενο η τόσο μεγάλη αλλαγή του καιρού
Psaroloco: Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου
Τα 13 δημόσια λύκεια που θα έχουν Διεθνές Απολυτήριο (ΙΒ)
Καιρός: Έρχεται “ψυχρή μεταφορά”
Κυκλοφόρησε το επίσημο βιντεοκλίπ του τραγουδιού “Αστερομάτα”
Ανακαλούνται γνωστές κρέμες για την ακμή

Δείτε ακόμη

Ένα Παραμύθι από το Αυτί στο Μουσείο Βορρέ
Δράσεις για όλη την οικογένεια στην Εθνική Πινακοθήκη
“Είναι Υπέροχο να Είμαι Εγώ” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
“Ζεστή Σοκολάτα με τον Πικάσο” στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή
Η παιδική όπερα “Είμαι δέντρο που μιλά” στην Μουσική Βιβλιοθήκη
Πέντε πρότυπες παιδικές χαρές ΑμεΑ
Share This Post