Αρπαγή 14χρονης στη Νίκαια – Δεν είναι η πρώτη φορά

Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό της 14χρονης Μαρκέλλας που απήχθη την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου μπροστά στα μάτια της αδελφής της. «Φως» στις έρευνες αναμένεται να ρίξει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής που έχουν καταγράψει τη στιγμή της αρπαγής.

Το βράδυ της Παρασκευής όταν η 14χρονη μαζί με την αδερφή της κατευθύνονταν προς το φούρνο της γειτονιάς τους ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένας άνδρας ο οποίος άρπαξε την άρπαξε με τη βία, την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν

Η οικογένεια της Μαρκέλλας πήγε αμέσως στην αστυνομία και ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός για την αρπαγή της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή της 14χρονης στους αστυνομικούς μέσα στο αμάξι που εξαφανίστηκε μαζί με την αδερφή της υπήρχαν άλλα έξι άτομα.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Σύμφωνα με τη μητέρα του κοριτσιού, η οποία είχε μιλήσει από την πρώτη στιγμή στο protothema.gr για την αρπαγή της κόρης της, δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρκέλλα πέφτει θύμα αρπαγής από τον συγκεκριμένο ενήλικα. Πρόκειται για έναν παντρεμένο άντρα και πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε αρπάξει ξανά τη Μαρκέλλα παρά τη θέλησή της, την ώρα που κατευθυνόταν για το σχολείο της.

 

Όπως κατήγγειλε η μητέρα της, αφού ο άνδρας κακοποίησε σωματικά και ψυχικά σε ένα υπόγειο μακριά από την οικογένειά της το κορίτσι,μετά το άφησε να επιστρέψει στους δικούς του. Η μητέρα της 14χρονης παρόλο που του είχε υποβάλει μήνυση τότε, αυτός δεν δίστασε να αρπάξει ξανά την κόρη της με αποτέλεσμα να έχουν εξαφανιστεί. Η ίδια παρακαλεί να βρεθεί γρήγορα το παιδί της γιατί η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Πήγαν τα παιδιά μαζί να πάρουν ψωμί,η Μαρκέλλα με την Εσμεράλντα, ήρθε ο δράστης με το μαύρο αυτοκίνητο και ενα γκρι. Άρπαξαν τη μικρή με το ζόρι ζήτησαν βοήθεια τα παιδιά, το πήρε και έφυγαν. Αυτός ήταν εδώ στην περιοχή μας μέχρι πριν από 2-3 μήνες. Πριν από 20 ημέρες που έγινε πάλι το ίδιο και του είχα κάνει μήνυση , στις 7 το πρωί που πηγαίνε η Μαρκέλλα σχολείο, την άρπαξε. Την πήγε πιο κάτω από το σχολείο, την πήρε με το ζόρι και έφυγαν. Την είχε αφήσει μετά σε μια πλατεία. Αλλά την είχε τρομάξει με τα μαχαίρια. Είχε τρομάξει πολύ το παιδί τότε» λέει η μητέρα της 14χρονης.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει τις έρευνες και δημοσιεύει τα στοιχεία της μικρής προκειμένου να βρεθεί ένας μάρτυρας ο οποίος να γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται η 14χρονη.

Διαβάστε ακόμη

Γονείς καβγάδισαν μπροστά στα παιδιά τους έξω από σχολείο
Δήμος Αθηναίων: Κλείνουν προσωρινά 12 παιδικές χαρές
Δημοτικά σχολεία: Πόσες μέρες μαθημάτων απομένουν
Mαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία όταν ακούμπησε γυμνό καλώδιο
Λάρισα: Με βίασε όταν ήμουν 11 ετών στην καρότσα του αγροτικού
Δήμος Αθηναίων: Δημιουργία μνημείου για τα θύματα στα Τέμπη

Δείτε ακόμη

Neue Schule Athen
Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο στο Ίδρυμα Ευγενίδου
Athens Bike Festival
Νέα μόνιμη έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη με ελεύθερη είσοδο
Athens Science Festival στην Τεχνόπολη
Συναυλία με παιδικά τραγούδια στον Σταυρό του Νότου
Share This Post